2777
2789
وقتی وارد جمع شد یکبار بلند بهش سلام بده بگو باز چته چرا همیشه انگار دپرسی .و بعد بهش بی اهمیت شو و ...

فعلا منم دقیقا همینکارو دارم میکنم بهش بی محلی میکنم و با جمع اطراف خودم میگمو میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم نمیدونم شاید این خصوصیت چندان جالبی نباشه ولی من به شدت به احترام نسبت به خودم و شخصیتم ح ...

این اخلاق بیشتر از هر چیزی خودتو بهم میریزه چون کلی ادم تو دنیا هستن رفتارای خودشون رو دارن حالا درست یا غلط

بی تفاوت باش ارزش نداره خودتو اذیت کنی

یه مسئله هست که نمیدونم همون واقعا باعث شده حسادت کنه یا چیز دیگه ای بوده

اونم این بود که من خاستگارامو رد میکردم خیلیاشونو و دنبال یه گزینه خوب بودم اون اما از همون اوایل زرتی زن پسر خالش که شخص خاصیم نیست شد نمیدونم شاید از ادعای بالای من حرصش گرفته بوده  

با این حساب باید فقط بهش بی محلی کنم

من شوهرم یه رفیق داره که خیلی با هم صمیمیند و زیاد رفتو امد میکردیم تا اینکه یکسال پیش ازدواج کرد خانومش مربی فیتنسه اگه بدونی چه قددددددرررررر رو مخه یعنی فکر میکنه حالا چون مربی خیلی بالاتر از بقیه هستش من خانه دارم هر وقت منو میبینه یه جوری با تیکه میگه چیکارا میکنی هنوزم تو خونه بیکاری؟😥یا از اول تا اخر داره از خودش و شغلش تعریف میکنه یا همش داره جلوی بقیه با شوهرش بهم ور میرندو با شوهرش مدام لوسو بچگانه حرف میزنه کلا همه کاراش پر از افراط حال ادمو بهم میزنه منم دیگه خیلی کم باشون میرم بیرون واقعا خیلی رو مخه

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
من شوهرم یه رفیق داره که خیلی با هم صمیمیند و زیاد رفتو امد میکردیم تا اینکه یکسال پیش ازدواج کرد خا ...

باز این خوبه حداقل یه حرفی میزنه میفهمی که داره به چیش مینازه 

این مورد من جوریه که واقعا نمیتونم فازشو درک کنم

باز این خوبه حداقل یه حرفی میزنه میفهمی که داره به چیش مینازه  این مورد من جوریه که واقعا نمیت ...

احتمالا از روی حسادتشه داره میسوزه رو همین حساب اینطوری با بی محلی خودشو تخلیه میکنه

منم فاز اینو درک نمیکنم اخه مگه یه مربی باشگاه بودن چه قدر میتونه باعث پز دادن بشه یا ازدواجشون که کاملا سنتی بوده و اینقدر بهش میباله باورت نمیشه یه جوری تو اینستا عکساشونو میزاره و پستای عاشقانه کامنتای عاشقانه با شوهرش میزارند که ادم ندونه فکر میکنه عاشق معشوق های ۱۰ سالند در حالی که شوهرش قبله این ل

عاشق یکی بود ولی نشد باش ازدواج کنه بعد مامان پسر هاین دختره رو براش گرفت

احتمالا از روی حسادتشه داره میسوزه رو همین حساب اینطوری با بی محلی خودشو تخلیه میکنه  منم فاز ...

ینی ازدواج غیر سنتی میتونه باعث پز بشه!؟  

خب بگو تو ازون عکسای عاشقانه تر و بهتر بذار اگه تونستی سر یه کارم برو بعدش زبونشو بچین

اتفاقا من تو جواب دادن خیلی خوبم مشکل من اینه ک طرف عقده هاشو رو در روم بهم نمیگه تا حالشو جا بیارم

ینی ازدواج غیر سنتی میتونه باعث پز بشه!؟     خب بگو تو ازون عکسای عاشقانه تر و بهتر بذار ...

نه منظورم این نیست که باعث پز بشه😂منظورم اینکه کلا ازدواج که پز دادن نداره چه سنتی چه غیر سنتی ،اخه من اصلا از خودنمایی خوشم نمیاد نیگم وقتی خودم میدونم با شوهرم خوشبختم چرا باید اینو بکنم تو چشم بقیه ...،خب شما هم به نظرم اصلا بیخیالش شو محلش نده یه جوری نشون بده انگار کاراش برات مهم نیست

نه منظورم این نیست که باعث پز بشه😂منظورم اینکه کلا ازدواج که پز دادن نداره چه سنتی چه غیر سنتی ،اخه ...

فعلا که هنوز از ازدواجم خبر نداره چون فامیل دوره و من تازگیا ازدواج کردم اما زمانی که بفهمه ازونجایی که نتیجه این خاستگارای بنجول رو رد کردنا یه چیز خوب شده احتمالا سکته میکنه 

به خاطر همین موندم منم بعد اینکه فهمید مثل خودش بی محلی رفتار کنم یا به اصطلاح بیام جوونمرد بازی در بیارم و من مثل اون خودمو نگیرم

میدونم ادم نباید خوشبختیشو تو چش بقیه کنه اما این فمیل ما اینقدر عقده داشتن بعضیاشون ک حتی با کوچکترین چیزا ازار میدن ادمو مثلا یه زنه تو فامیل بود به خالم میگفت زن داداش عروست مثل عروسا من خوشگله 

این ینی چی اخه!؟

1- ینی اینکه عروس تو زیاد قشنگ نیست

2- عروسای من خوشگلن ینی دخترای شما زیاد قشنگ نبودن ک ما رفتین این عروسا رو گرفتین( خخخ که چرت محضه عروساش بدک نیستن اما مالیم نیستن در برابر ماها پسراشم ک خداروشکر ک اسمشون جلو من نیومد)