2777
2789
عنوان

با اين زن داداش چه كنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 60 پست
عزيزم حالا كادو كم و زياد چه ربطي داره يعني داداش شما بخاطر كادو باهاش مونده؟😳

دوست عزيز من اينهمه صحبت كردم شما فقط كادو رو ديدي؟چون داداشتم هميشه ميگفت زنم فقط كادو مارك ميخره و خيلي باكلاسه من توي صحبتام از كادو هم حرف زدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزيز من اينهمه صحبت كردم شما فقط كادو رو ديدي؟چون داداشتم هميشه ميگفت زنم فقط كادو مارك ميخره و ...

اخه بيشترش از كادو بود عزيزم

به هر حال

ايشالله برادرتون خوشبخت بشن

اخه واسه من عجيب بود

معيار ازدواج واسه من فرق داشت

اصالت خانوتده ذات

نه كادو و مارك و كلاس...

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
ما بيشترين كادوي عروسي رو داديم بهشون و ٥ روز بعد عروسي برا خودش تولد گرفت بازم كادو داديم هروقت سفر ...

چندسالشه؟ شايد قصد بدي نداره يا زيادي احساس صميميت ميكنه باهات

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀

چه جوري بعضي مردها تعريف زنشونو ميدن؟

شوهر من !واقعيت كه پيش مياد و همه ديدن رو نميتونه به نفع من ازش حرف بزنه، چه برسه بخواد تعريف كنه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
ما بيشترين كادوي عروسي رو داديم بهشون و ٥ روز بعد عروسي برا خودش تولد گرفت بازم كادو داديم هروقت سفر ...

خب من خودمم میرم خونه زن داداشم خودم پا میشم سفره میتدازنم شامو میجینم یا ظرفارو میخام بشورم که زن داداسم میگه نه نمیخاد و اینا بهم میگه تو بشین چاینجا چایی بخور من میشورم باهم حرف بزنیم 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   

مسافرت كه سوغاتي ميشه

عروسي هم بخاطر برادرتون كادو داديد

خونه نو هم جدا همه كادو ميدن

تولدم من نديدم كسي بدون كادو بره

حالا ظرفارو شما نميشستي

عيبي نداشت

خودشم گفت شوخي كرده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

منم قبل ازدواج کادوهای انچنانی میدادم به خواهرشوهرا و مادرشوهر دیدم آشغال بهم کادو میدن دیگه مثل خودشون چیز آشغالی واسشون میگیرم،در همون حد،کادو ازدواج هم بیشتر از بقیه بهمون دادن مثلا یک میلیون،اما به همون نسبت خون به دلم کردن،خونمون هم میان دست به سیاه و سفید نمیزنن البته من تیکه نمیندازم چون زبونشون درازه صدتا میزارن روش جواب میدن

تا مرد به زنش پر و بال نده زن هیچوقت اجازه بی احترامی به خانواده شوهر نمیده. هرچی هست زیر سر داداش ...

كاملا قبول دارم واقعا توش موندم از نظر سطح فرهنگي و خانوادگي ما خيلي بالاتريم ولي زنش خيلي اهل كلاس گذاشتنه داداشم همش ميگه زنم خيلي باكلاسه من نديدم كسي اينقد از زنش تعريف كنه!!!يا جلوي ما ميگه واي چه غذايي پختي ميره بغلش ميكنه ميبوستش ميگه خيلي تو زحمت افتادي!!من خوشحال ميشم به زنش احترام كنه اما اينقد تعريف كردم از غذا بي احترامي انگار ما به زور اومديم غذا بخوريم.يا وقتي مياد خونمون دست به سياه سفيد نميزنه ولي ما كه ميريم هي بايد كار كنيم 

چقدبدراجب زنداداشت نظردادی واقعاکه یعنی که میترسیده داداشم نگیرتش والااگه بااین لحنی که اینجاحرف زدی یه بارباخودشم حرف بزنی بازاونه که باتورفت امدمیکنه مشکل زنشه که توهمین یه دونه داداشتوداری مادرت بیشتربرات داداش میاورد

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟

دوست من این چیزایی ک شما گفتی نشونه بد بودن زن داداشتون نیست واقعا،بنظر منکه بعد ازدواج همه تغییر میکنن چون شرایط زندگی ایجاب میکنه بهتره سر اینجور چیزا اوقات خودتون رو تلخ نکنید