2777
2789
عنوان

با اين زن داداش چه كنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 60 پست

دقیقا قضیه عروس خالمینا این مدلیه ،

قبل از خواستگاری و عقد کلی کادو و احترام ب خانواده داماد ،

بعد عقد دیگه تحویلشون نگرفت ،

انقد بی احترامی کرد و شوهرش پشتش بود خالم اینا دیگه نمیرن خونشون .

خالم میگه نوه ام منو نمیشناسه .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما بيشترين كادوي عروسي رو داديم بهشون و ٥ روز بعد عروسي برا خودش تولد گرفت بازم كادو داديم هروقت سفر ...

خب ظرف شدن شوخی بدی نیست که؟اون میاد میهمونی خونه شما کمک نمیکنه؟

منم و دوتا جوجه رنگی و بابا قوقولی  

من و زن داداشم باهم بارداریم و زایمانمون هم تو ی ماهه،اون شاغله از وقتی بارداریمونو فهمیدیم ی روز میگه واسه هم کادو نخریم،ی روز میگه هرکی زایید پیش اونیکی نره چله میافته ، سری اخرم میگفت من سرکار رفتنی میارم میرم بچمو تو نگه دار خونه بیکاری ،منم گفتم بچه داداشمه قدمش سر چشم،اینجوری من اگه جای شما بودم هرسری باید دعوا میکردم باهاش،هرکسی ی اخلاقی داره دلیل بر بدذاتیشون نیست

چندسالشه؟ شايد قصد بدي نداره يا زيادي احساس صميميت ميكنه باهات

نه اتفاقا خيلي فك ميكنه باكلاسه و از ماسرتره برا همين سعي ميكنه بي احترامي كنه اگه صميمي بود من متوجه ميشدم

چه جوري بعضي مردها تعريف زنشونو ميدن؟ شوهر من !واقعيت كه پيش مياد و همه ديدن رو نميتونه به ...

شوهر من علنا خواهرش جلوي خودش بهم بي احترامي ميكنه ميگه شوخي كردن حرفي نزدن حالا كافيه من بخوام يه كلمه راجع به زن داداشم حرف بزنم ديگه داداشم تا يكسال با ما قهر ميكنه

اتفاقا من خيلي برا عروسمون آرومم  ولي قدر نميدونه سعي ميكنه ازمون جلو داداشم ايراد بگيره بخدا ب ...

عزیزم خودم هم خواهرشوهرم... عروسمون دختر عموی خودمونه قبل عقد انقد مظلوم بود ک من ب داداشم میگفتم اذیتش کنی با من طرفی چشمت روز بد نبینه بعد عقد یه ماری شده ک نگو جوری ک خود داداشم میگه اینجوری ادامه بده نمیخوامش 😕😕😕خیلی هار شده انقد چس کلاس میزاره انگار نه انگار ما دختر عموییم و هفت جد همو میشناسیم 😐😐😐😐

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

درکت میکنمممممممممممم عزیزممممممممم

منمممممممممم زنداییم همینجوریه

دقیقا شرایطتت مثل مامانه منه

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.