يه داداش بيشتر ندارم موقعي كه با زنش نامزد شده همش مي اومدن خونه ي ما و هردفعه كادوهاي گرون مياورد برا من يا پسرم و خيلي احترام ميذاشت منم گفتم واي چه عروس خوبي خداروشكر نگو اين ميخواسته داداشم يوقت پشيمون نشه نگيرتش منم خرررر،همين كه ازدواج كردن كلا رفتاراش صدوهشتاد درجه عوض شد و شروع كرد كلاس گذاشتن دعوتش ميكرديم كادو مسخره ترين چيز بازار و مياره بعد هي به داداشم ميگه چرا خواهرت سراغمو نميگيره منم اونروز رفتم دنبالش رفتيم بيرون همش لفظ قلم حرف ميزنه و تو حرفاش تيكه ميندازه اصلا توش موندم اين چرا اينطوريه يه داداش هم بيشتر ندارم نميدونم چطور باهاش رفتار كنم نميشه قطع ارتباط كرد مثلا مارو دعوت ميكنه خونشون همش تو شوخي بي احترامي ميكنه داداشمم خيلي پشتشه
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من و زن داداشم باهم بارداریم و زایمانمون هم تو ی ماهه،اون شاغله از وقتی بارداریمونو فهمیدیم ی روز میگه واسه هم کادو نخریم،ی روز میگه هرکی زایید پیش اونیکی نره چله میافته ، سری اخرم میگفت من سرکار رفتنی میارم میرم بچمو تو نگه دار خونه بیکاری ،منم گفتم بچه داداشمه قدمش سر چشم،اینجوری من اگه جای شما بودم هرسری باید دعوا میکردم باهاش،هرکسی ی اخلاقی داره دلیل بر بدذاتیشون نیست
چه جوري بعضي مردها تعريف زنشونو ميدن؟ شوهر من !واقعيت كه پيش مياد و همه ديدن رو نميتونه به ...
شوهر من علنا خواهرش جلوي خودش بهم بي احترامي ميكنه ميگه شوخي كردن حرفي نزدن حالا كافيه من بخوام يه كلمه راجع به زن داداشم حرف بزنم ديگه داداشم تا يكسال با ما قهر ميكنه
اتفاقا من خيلي برا عروسمون آرومم ولي قدر نميدونه سعي ميكنه ازمون جلو داداشم ايراد بگيره بخدا ب ...
عزیزم خودم هم خواهرشوهرم... عروسمون دختر عموی خودمونه قبل عقد انقد مظلوم بود ک من ب داداشم میگفتم اذیتش کنی با من طرفی چشمت روز بد نبینه بعد عقد یه ماری شده ک نگو جوری ک خود داداشم میگه اینجوری ادامه بده نمیخوامش 😕😕😕خیلی هار شده انقد چس کلاس میزاره انگار نه انگار ما دختر عموییم و هفت جد همو میشناسیم 😐😐😐😐
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧