2777
2789
عنوان

مشکلِ پرزِ فرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2264 بازدید | 30 پست
ببخشید درست متوجه نشدم میشه کامل برام توضیح بدین؟منشکرم؟

کمی شامپو فرش بریز داخل سطل واب بریز روش وهم بزن تاکف کنه بعدش فرچه قالیشویی با مواد داخل سطل خیس کن وبکش رو فرش وهمین کارو تکرار کن 

خدا دی بسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خشک کن چیه ببخشید؟

وختی قالی میشوری با یه طی هس که ابشو میکشی بیرون اونو میگم خیسش کن بکش رو قالی 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
اهاان.درسته خیلی ممنون. ببخشید اول راهم خیلی بلد نیستم😅

خودمم دو ساله ازدواج کردم اوایل به خیلی از این مشکلات برمیخوردم ولی الان دیکه راه افتادم 

ولی حتما امتحان کن از پرزها راحت میشی

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲

سلام

خصوصیت بارز فرش ماشینی اکریلیک هیت ست شده عدم پرزدهی فرش هست

لطفا موقع خرید به این نکته دقت کنید

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناس با تجربه فروشگاه اینترنتی برند فرش کاشان از طریق زیر با ما در تماس باشید .

شماره تماس و واتساپ : 09023693600

کانال رسمی برند فرش کاشان : https://instagram.com/brandfarsh

وب سایت برند فرش:

سلام ببینید منم همین مشکل داشتم ولی داخل سایت هایپرفرش یه چندتا راهکار گفته بود برای اینکه زودتر این پرزا از بین بره.

بعدم اینطوری که من خوندم نخ اکریلیک جزو بهترین الیاف هاست و پرز دادن یکی از خصوصیاتش هست. حالا شما مطلب چرا فرش پرز می دهد هایپرفرش بخونی بیشتر متوجه میشی.