2777
2789

من دوقلو باردارم دکترم میگه وزنت کمه شاید مجبور شیم یکی رو ریداکت کنیم.ولی من نمیخوام اصلا  

میشه یه صلوات واسه سلامتی نی نیهام بفرستی؟

خودتو تقویت کن چاق شی گناه دارن 😢😢

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو دلم.میترسم دکتر جدیده الکی بخاطر اینکه پول ریداکت بگیره جواب مثبت بده. از طرف دیگه هم میترسم خودمون رضایت ندیم خدایی نکره سلامت جفتشون بخطر بیفته

میشه یه صلوات واسه سلامتی نی نیهام بفرستی؟
قدم 156 وزن 40 بودم دیروز رفتم بجای اینکه زیاد کنم 38 شده بودم.البته استخوانبندیم ریزه کلا

عزیزم چیشد وزنت بیشتر شد؟ من برعکس تو دارم زیادی چاق میشم

خداجونم، فرشته هامو نذر  امام حسین علیه السلام کردم. خودت مراقبشون باش💟💟
قدم 156 وزن 40 بودم دیروز رفتم بجای اینکه زیاد کنم 38 شده بودم.البته استخوانبندیم ریزه کلا

سلام عزیزم،منم با وزن 50 و قد 164 لاغر هستم و دوقلو باردار شدم و الان شکرخدا دوتا دخمل 15ماهه دارم.

اصلا وزنت مهم نیست عزیزم، مهم اینه از این به بعد خوب بخوری،مولتی ویتامین های دوران بارداری حداقل ده پونزده کیلو به وزنت اضافه میکنه.

ریداکت نکن

چطور باردار شدی؟طبیعی؟

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.

منم چون لاغر بودم اصلا فکر نمیکردم از پس دوقلو بربیام و بتونم بسلامت بدنیا بیارمشون،کلا دوقلوها با وزن کم بدنیا میان ولی بعدا تپل میشن

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.