2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم مسقرم نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1570 بازدید | 155 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسقره= مسخره بغز= بغض

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بزارید من بخندم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣  😆  🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
چی میگی؟ماذا فاذا؟قشنگ حرف بزن شاید واسه همین حرف زدنته که بغز میکنه

ها ها ها ها ها 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 بغز😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
حیف دیشب ترکید  من تا صفحه ۲۱خوندم..پشیمونم دیشب چرا نخوندم موند امروز که دیدم ترکیده

عاشقتم یعنی😂

ی توضیح میدی چی بود جریان

سواد نداشت؟؟

عاشقتم یعنی😂 ی توضیح میدی چی بود جریان سواد نداشت؟؟

می‌گفت جارو برقی کشیدم شوهرم گفته نکش منم با لوله ش زدم اونجاش

بعد رفته اتاق شوهرش تا نیم ساعت نیومده بیرون اینم نرفته ببینه شوهره مرده،زنده س چه خبره

بعد میاد بیرون دنبال پماد میگرده و زیر لبم میگه خدا لعنتت کنه بعد میگه دارم میمیرم زنننن یکاری کن

زنده هم پماد سوختگی میده بهش

بعد میبینن خوب نمیشه میرن دکتر 

دکتر میگه باید آزمایش بدی شاید جدی باشه

اینم تو ماشین میگه اگه چیزیت شده باشه طلاق میگیرم سکه هم شده ۴۵۰۰مرده هم بغز میکنه

همه اینا در عرض نیم ساعت براشون اتفاق افتاد 

بنظرم دروغ بود ولی دیشب بالشمو گاز میزدم فقط از خنده خیلی خندیدم