2777
2789

من رفتم سونوی معمولی گفتن پولیپ رحم داری امروز رفتم دکتر گفت یه سونوی واژینال انجام بده اگه پولیپ بود باید جراحی بشه بعد باردار بشی حالا نگرانم . به نظرتون احتمال داره تو سونوی واژینال پولیپ نداشته باشم؟  اخه میگن بعد از جراحی سه ماه نباید اقدام کنی😭

من رفتم عکس رنگی گفتن لوله هات چسبندگی داره .رفتم لاپارا و هیسترو کردم هم لوله هام هم رحمم هم تخمدانام همشون سالم بودن .انقد عصبی و ناراحت شدم .کاش اونجایی که عکس میگیرن یکم دقت کنن 

4 سال و 7 ماهه اقدامم😔😔😔خدایا نگاهم به دستای توعه😔
من رفتم عکس رنگی گفتن لوله هات چسبندگی داره .رفتم لاپارا و هیسترو کردم هم لوله هام هم رحمم هم تخمدان ...

خدا نکنه مال منم چیزی نباشه اخه گفته روز هفتم پریودی ام باید برم حالا باید دو هفته منتظر بمونم 😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه

استارتر جان دکتر شمام گفته باید عمل کنی؟؟ من یک سال و نیمه اقدامم شوهرمم تقریبا مشکلی نداره ولی بچه دار نشدیم. دکترم گفته باید عمل کنم ولی بعضی از دکترا میگن بهتره با پولیپ کاری نداشته باشین. من باید بعد تعطیلات تاسوعا عاشورا عمل کنم ولی خیلی استرس گرفتم اخه بعضیا میگن دست کاریش نکنین چون بعد عمل دوباره برمیگرده

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰