2777
2789
عنوان

خدایا کمکم کن

95 بازدید | 10 پست

توذوخدا برام دعا کنید باور کنید تو زندگیم هیچ مشکلی ندارم فقط از وقتی باردارم روانم ناراحته از شب تا صبح نخوابیدم دارم خفه میشم میدونین فقط 1مسکل هست داره مث خوره میخوره فکر کنین تمام زن های همکارهای شوهر من شاغل هستن تمام فامیل خودم و خانواده شوهرم و 2تت خواهرشوهرام و دوستام این مساله باعث شده جلوی همه کم بیارم احساس خونه دار بودن میکشه منو تورو خدا بگید چیکار کنم کجا برم

خدای مهربونم به خاطر همه چی از تو ممنونم ۱۰۰۰مرتبه شکر

به خدا کم میارم از همه دوری میکنم

خودم به اب و اتیش میزنم کسی پارتی من نمیشه همه با پارتی میرن چرا اخه؟به خدا من تو درسم از همه عالی بودم مهندسی برق تموم کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلاتت چیه؟  منظورت از شغل دولتیه فقط؟

مهندسی برق خوندم کاش میتونستم برم اداره دولتی میدونی شوهرخالم راننده بوو 3تا دختراشو برد مخابرات بابای من تو نیروگاه مسءول بود نتونست اداره برق ببره

کم خودت رو اذیت کن..الان همه با تحصیلات عالی بیکارن. بیخیال بابا

به خدا نمیتونم دیگه خیلی با این مساله جنگیدم از پا دراومدم الان وضع روحیم اونقدر خرابه از جمع همکارهای شوهرم و فامیل دوری میکنم از دوستام همین طور کلا اعتماد به نفسم از دست دادم

به خدا نمیتونم دیگه خیلی با این مساله جنگیدم از پا دراومدم الان وضع روحیم اونقدر خرابه از جمع همکاره ...

انشااله که کارت جور میشه،😘

تو ساده دل کندی ولی،تقدیر بی تقصیر نیست
به خدا کم میارم از همه دوری میکنم خودم به اب و اتیش میزنم کسی پارتی من نمیشه همه با پارتی میرن چرا ...

منم‌ هم رشتتم و مشکل تو رو دارم و بعد ازدواج تو یه شهر کوچک رفتیم واسه زندگی نشد که کار خوب پیداشه 

منم خیتطی یاد گرفتم الان هم اگه مطمئن شم کار خوبیه میرم آرایشگری یاد میگیرم چاره چیه.....بیشتر عمرمو گذاشتم دوره تخصصی رشتمو دیدم و آزمون استخدامی شرکت کردم......چه فایده

الان غصه خوردن فقط اعصابمونو داغون میکنه....منم همه اطرافیانم شاغلن و اصلا از اول عااااشق سر کار رفتن بودم

مهندسی برق خوندم کاش میتونستم برم اداره دولتی میدونی شوهرخالم راننده بوو 3تا دختراشو برد مخابرات باب ...

ارزش یه انسان به پول در آوردنش نیست......رو اعتماد به نفس خودت کار کن......حالا نشده بری سر کار دنیا که به آخر نرسیده

تازه من دانشگاه هم ارشد قبول شدم ولی به خاطر مشکلات نتونستم ادامه بدم.....چند سال بعد لیسانس درس خودندم و تودمو اذیت کردم........عاشق ادامه تحصیل بودم ولی نشد دیگه

منم‌ هم رشتتم و مشکل تو رو دارم و بعد ازدواج تو یه شهر کوچک رفتیم واسه زندگی نشد که کار خوب پیداشه&n ...

میدونی من اگه بتونم رابطمو با خدا درست کنم ارامش بهم دست میده ولی متاسفانه اونم از دست دادم الانم شرایط اقتصادی سخته شوهر من کارمنده درامدش خوبه ولی همش پای اقساطمون میره دیگه دیشب بوو که کارتمون تخ کشید همکاراش زنگ زدن که امروز میرن ماهیکیری اینم عاشق ماهیگیری هست کلی بهونه اورد به خدا دنیارو ریختن سرم همنه اینا نقصیر منه چون خانومای اونا شاغلن مشکل پول ندارن امروز تصمیم گرفنم 1دونه حلقه رینگ دارم برم بفذوشمش منم تو زندگی 1کاری کنم همش میخورم و میخوابم 

میدونی من اگه بتونم رابطمو با خدا درست کنم ارامش بهم دست میده ولی متاسفانه اونم از دست دادم الانم شر ...

عزیزم تربیت درستی که میکنی بجتو بزرگترین کاره.....با اعتماد به نفس باش و دنبال یه راه ساده واسه پول در اوردن باش...دنیا که به آخر نرسیده

خیلی جوونا هستن تحصیل کردن و الان کار براشون نیست فقط تو نیستی که انقدر خودتو سرزنش میکنی