2777
2789
عنوان

تو رو خدا کمکم کنید سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 27 پست
قرص بذار اگه نشد باید بستری بشی برای من هم همین اتفاق افتاد چون پرژسترون استفاده کردم 24ساعت طول کشی ...

دکتر گفت داروهاتو قطع کن الان من پروژسترون رو قطع کنم میفتم ب خونریزی ؟ شما با قرص سقط کردی

فک میکردم تو همدردی ولی حالا فهمیدم تو هم دردی!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر گفت داروهاتو قطع کن الان من پروژسترون رو قطع کنم میفتم ب خونریزی ؟ شما با قرص سقط کردی

بدنها باوهم فرق می کنه ..من قرص و قطع کردم و شیاف گذاشتند برام اما اصلا هیچ علائمی نداشتم قبلش مرتب لک بینی داشتم اما چون پرژسترون مصرف کرده بودم جاش سفت شده بود ...در نهایت من توی بیمارستان سقط کردم اما کورتاژ نشدم...اگر هم خواستند کورتاژ کنند نگران نباش بیهوشی داره خیلی راحته

لطفا زیر ۳۵سال ریپلای نکنه ...متشکرم

نمیدونم بخدا قسم سه روز  غذا نخوردم

کارم شده فقط گریه نمیدونم بمونم خونه تا بعد از قطع پروژسترون بیفتم رو خونریزی یا برم بیمارستان 

نگران نباش قرصواستفاده کن نتیجه نداد بعدبروکورتاژ من دوبارسابقه سقط دارم مثل شماشدم قرص رواستفاده کن خودتوگرم گرم نگه دار بخصوص پهلوهات حتی اگه عرقم کردی اشکال نداره هرچی گرمیه بخور زعفران دم کرده چایی دارچین چای زنجبیل دم کرده رازیانه وتخم شیوید بپربپرکن طناب بازی کن برات مقدوره برو کوه رفتم یه عطاری خوب نتیجه سونو ودکتروبردم گفتم دچار همچین مشکلی شدم نمیخوام کورتاژ کنم بران داروی گیاهی مخلوط کرد بهم داد گفت برای سقطه دوش اب داغ بگیر بعدش خودتوبپوشون نری جلوی کلر اب سردنخور  من این کارهاروکردم سقط شد یه بارهفته 10 بودم یه بارم هفته 9 بودم درکنارهمه اینها کوه وبپربپرکردن خیلی تاثیر داره یه بارش نتوستم برم کوه تواپارتماتن 15 طبقه هستیم 10 بار ازپله ها رفتم پالا وپایین اگه زرشک داشتی بشورش مشت مشت بخور وراه بروولی عزیزم اگه خواستی کورتاژ کنی اگه بچه نداری پیش هردکتری نرو اگه طرف یه کوچولواشتباه کنه شانس بارداریت برای بعدپایین میادتلاشتوبکن نتیجه میده  شایداصلانیازی به کورتاژ نبود

چقدر ناراحت شدم بچه نداری؟

ن بچه اولم بود بعد از 3سال اینقدر بهش عادت کرده بودیم 

قرار بود از سونوگرافی ک بیرون اومدیم بریم براش سیسمونی بگیریم