2777
2789
عنوان

چطوزی خواب نوزادم تنظیم کنم

102 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من یه دختر 28 روزه دارم شبا بیدار روزا خواب دلم میخواد شبا بخوابه خیلی خسته شدم در کل روز اگه بخواد بخوابه به هیچ طریقی بیدار نمیشه

الهم صلی علی محمد وال محمد   خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی روز باید سرو صدا تو خونه ات باشه سعی کنی وقتی واسه شیر بیدار میشه باهاش بازی کنی ونزاری خوابش ببره..شب باید حتما توی تاریکی باشه حتی اگه بیدارم بود چراغارو روشن نزار و سر صدا توی شب نباشه...دیگه کم کم اینجوری فرق شب و روزو میفهمه

من تنهام کسی کمکم نیست تمام روز یا شیر میخواد یا خودم گیجم همراش خوابم وقت تمیز کاری و پختن غذا هم ندارم افسرده شدم و فقط گریه میکنم

الهم صلی علی محمد وال محمد   خدایا به حق حسین همه زنایی که مادر نشدن یه فرزند صالح با قدمای خیر نصیبشون کن خدایا ما رو هم بی نصیب نکن یا الله
من تنهام کسی کمکم نیست تمام روز یا شیر میخواد یا خودم گیجم همراش خوابم وقت تمیز کاری و پختن غذا هم ن ...

عزیزم افسردگی بعد از زایمان هم نگران نباش خوب میشی،شوهرت کمک نمی کنه؟موقعی که شوهرت میاد به کارا خونه برس و غذایی بپز چاره آیی نیست