2777
2789
عنوان

هنرهای زنانه

278 بازدید | 20 پست

بچه ها من ازدواج نکردم ولی کم کم دارم وارد فازش میشم   وقتی به مادرم و بزرگترا نگاه میکنم خیلی خجالت میکشم واقعا ما هیچی بلد نیستیم در مقابل اونا، یعنی نه فقط من کلا نسل ماها اینطوری شده، من خودم اشپزیم خوبه و بلدم ولی خیاطی و بافتنی و اینا صفر. به نظرتون خیلی زشته؟ شماها زیاد بلدین؟

درعوض من اصلاً اشپزی بلد نیستم ولی تادلت بخواد بافتنی بلدم البته مجردم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هیچی بلد نیستم راستش تو روستا هستم دوست دارم چیزی یاد بگیرم نمیزارن

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

من ازدواج کردم ولی جز نیمرو هیییییییییچی بلد نیستم ولی آشپزی نامزدم فوقالعاده اس 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

ما هنر کنیم تو این وضع زنده باشیم خیلیه

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
اتفاقا خانم های اونجا که این چیزا رو بهتر بلدن بافتنی و ایناشون خوبه

اره بلدن من بلد نیستم گفتم که نمیزارن برم یاد بگیرم

یعنی عقدی یا خونه ی خودتونین؟ کی اشپزی میکنه؟    

سال بعد عروسیمه هیچ علاقه ای ب انجام و یادگرفتنش ندارم حتی نیمروهامم بی نزن اح اح حال بهم زن 

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته
بیا به هم یاد بدیم    

من سرای محله رفتم تا یاد گرفتم بافتنی رو

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
واای چ خوب من یه هفته شدید سرما خوردم بلد نبود یه نیمرو بپزه

ن اون دوران دانشجویی ک ی شهر دیگه بوده از خوابگاه دانشگاه خوشش نیومده و غذای بیزون یا دانشگاه هم نمیخورده تو ۶ سال فقط خودش آشپزی کرده ینی قورمه سبزی  ها و ماکارونی و کو کو هاش عاااالین عالی