2777
2789
خسته نباشی😁 بد نیست ک من متوجه نمی شم چقدره. در حد چند ترم کلاس زبانید از کجا شروع کردید؟ من بچم ...

من خیلی ساله کلاس نمی رم و فقط فیلم می بینم اما اگر می تونی با بچه ات انگلیسی حرف بزن مثلا می بریس حموم انگلیسی بگو دستت رو بشورم حالا صورتت رو یا عروسک ت رو بگیر. این طوری یاد میگیره. مثل آدری های ایران همه شون بچه هاشون دو زبانه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ساله کلاس نمی رم و فقط فیلم می بینم اما اگر می تونی با بچه ات انگلیسی حرف بزن مثلا می بریس ح ...

عزیز درخواست دوستی دادم لطفا قبول کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عشقم اولا که ما چندنوع هوش داریم

linguistic inteligenceیا هوش زبانی

interpersonalv intelligenceیا هوش اجتماعی 

spaitial inteligenceباهوش تجسمی

........

این از این

یعنی ممکنه کوچولوشماهوش کلامی خوبی داشته باشه

نکته خیـــــــــــــــــــــــــلی مهم اینکه خیلی روی هوشش پیش خودش تاکید نکنید چون ممکنه خدای نکرده باعث سرخوردگیش بشه

یعنی توقعااش ازخودش بالا بره ولی درعمل.......برعکس شه وحس کنه باهوش نیست

ا

پسرمن هجده ماهشه از شش ماهگیش مامان  بابارو گفت 

اما یازده ماهگی تازه چهاردست وپا رفت

سیزده ماهگی راه افتاد(تقریبا دیرتر از بقیه)

الان هجده ماهشه تقریبا ده تا کلمه فارسی میگه اما حرفهای  فارسی  وانگلیسی رو تقریبا متوجه میشه

از سه ماهگیش هم براش کتاب داشتان خوندم والان عشق کتابه

اینارو گفتم کع متوجه تفاوت هوش ها بشین

فکر میکنم دخترشماهم هوش کلامی بالایی داره

خداحفڟش کنه

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
عشقم اولا که ما چندنوع هوش داریم linguistic inteligenceیا هوش زبانی interpersonalv intelligenceیا ...

مرسی بله مسلما همه ما انسانها از انواع هوش با درصدهای مختلف بهره هایی بردیم . اما من تو این تاپیک فقط ب این نوع خاص از رفتار دخترم  اشاره کردم( حفظیات) اما میدونم ک تو زمینه های هوش اجتماعی هیجانی و هوش ارتباطی  و.... هم خیلی بارزه تو این زمینه خواستم بدونم این استعداد بین بچه ها فراگیره یا خاصه . مرسی. کوچولو شما هم در پناه خدا....