2777
2789
الفبا بلد نیست سعر رارو با توجه ب تصاویر  هر شعر از حفظ میخونه

بله احتمالا باهوشه.شما پیگیریش کن حتما

غمگینم مثل جنی که بعضی آدما میگن وجود نداره ولی خودش میدونه و میبینه که وجود داره!! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ۶ ماهش بود اینا رو اشاره میکرد ومیگفت: ماهی. لامپ. شیر. شوکو(شکلات) . تا یه سالگی همین بود بعدش اضافه شدن. شعر ابدا حفظ نمیکنه ولی نقاشیهاش تو ۶ سالگی در حد ۱۰ سالس. با لوگو چیزای خیلی پیچیده میسازه شاید من نتونم. استعداد عجیبی تو رقصیدن داره و معنی اعداد رو درک میکنه و با دست میتونه عدد ۵۰ رو بفهمونه. تقریبا همه جای شهر رو بلده و بپرسی میگه از کجا بریم. کاملا بلده سر منو باباشو حرفه ایی کلاه بزاره. فیلم هم بیشتر از کارتون میبینه. اما من همش فکر میکنم زیاد باهوش نیس ولی بنظر من حفظیات دختر شما عالیه حتما پیگیر باش

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
دختر شما هوش کلامی زبانیش قوی هستش و هر چی بیشتر کار کنین باهاش تا 7 سالگی میشه پرورشش داد هوش کلا ...

با هوش کلامی موافقم.

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزيزم چه عادي باشه و چه نابغه حق داره بچگي كنه لطفا دنياشو با كتابها و اطلاعات  اضافه خراب  نكنيد 

بچه قبل از سه سال به اموزش نياز نداره

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

حالا بچه باهوش هست یا نه من یه پیشنهاد دارم برات

هیچوقت زوووووم تکن رو بچه

باور کن وقتی تاکید کنی روش تو ذهن بقیه میمونه و بعدها دست از پا خطا کنه بخاطر حرفای شماها نابورش میکنن

اینجا مهم نیست ولی حواست باشه جلو فک و فامیل صداشو در نیاری ک میره زیر ذره بین.بزار بچع زندگی شو بکنه.حالا باهوشم باشه باید بچگی کنه.برنامه ریزیا باید باشه واسه ده دوازده سال ب بالا

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

بله ... دو حالت هست یا شما و یا شرایط اطرافش اینطور بوده یا اینکه استعداد بیشتر از باقی بچه ها داره .

دختر خواهر من هم وقتی 3 ساله بود اشعار حافظ رو میخوند ... مامانش دو یا سه بار شعر رو براش میخوند و اون هم کم کم شروع میکرد به خوندنش .... حتی گاهی معانی رو هم کاملا فی البداهه در یه مهمونی میگفت که همه انگشت به دهن میموندن ... مثلا پدرم توی خونه قران میخوند غیر ازین هیچوقت دیگه قران رو نشنیده بود ... و توی یک مجلسی که چند تا ادم عاقل داشتن بحث میکردن حدا چیه ... یهو گفت الله نور السماوات والارض کلا همه کف کردن ... الانم 7 سالشه ... و همچنان داره از استعدادهاش استفاده میکنه خداروشکر و خیلی از همسناش جلوتره چون قدرت استنباط و منطقش فوق العادس

.

ببین یه چیزی دوستانه بهت میگم 

من واقعا نمیدونم دخترت باهوشه یا این ها توی بچه ها عادی یه ولی اجازه نده هی بهش بگن باهوشی

من بچگی تا الان اینو خیلی از اطرافیانم به شکل های مختلف شنیدم، نمیدونم درسته یا نه ولی میدونم این شنیدن ها توی ناخودآگاه من یک توقع بیش از حد از خودم درست کرده که اجازه هیچ اشتباهی رو بهم نمیده

اینا حرفای روانشناسی هست که پیشش میرم اون میگفت این کمال گرایی توی خیلی از هم نسل های ما و افسردگی ناشی از اون نتیجه همین حرفاست

حالا واقعا باهوش بودی؟ خروجی هم داشت این هوشت؟

بستگی به تصورتان از هوش داره 

من خیلی سریع یاد میگیرم و تحلیل میکنم مثلا اگر یک سوالی در مورد آموخته هام بپرسند و ندونم با فکر کردن حل میکنم یا مثلا اکثر مسائل ریاضی سخت رو راحتر حل میکنم و خیلی رویا پردازم حالا نمی دونم باهوش میشم یا نه 

خروجی که فعلا فقط موفقیت تو تحصیل 

منم مامانم میگه یک سالگی هم حرف میزدم هم راه می رفتم میگه وقتی سه چهار سالم بوده عمم ازم یه تست هوش که باید یه نقاشی دختر و بکشم گرفته منم عکس یه دختر و با همه ی جزئیات بدنش کشیدم و طبق اصول اون تست پر هوش بودم و الان که ۱۸سالمه تقریبا به هفت پیش یه تست ایکیو دادم که بازم پر هوش در اومد

بنظرم حتما پیگیر دختر تون و ایکیوشون باشید

الان بگیم باهوشه می خوای بچه رو با کلاس فوق العاده بیچاره کنی؟ براش کتاب های تخیلی بخون بذار قدرت تخیل ش قوی تر بشه هرچی تخیل قوی تر بشه باهوش تر میشه.  پسر من ۶ ماهگی مامان می گفت الانم که ۱۶ ماهش عه هم فارسی می فهمه هم انگلیسی دو زبانه است.  تنها کاری که باید با بچه بکنی اینه که چند زبانه اش کنی چون اگر دیر بشه سخت میشه. براش پرستاری بگیر که فقط یه زبون دیگه حرف بزنه انگار روزی ۸ ساعت خارج از کشوره