2777
2789
بستگی به تصورتان از هوش داره  من خیلی سریع یاد میگیرم و تحلیل میکنم مثلا اگر یک سوالی در مورد ...

درکم از هوش موفقیت هست .حالا یا دانشگاهی یا المپیادی یا شغلی یا قدرت تطبیق سریع و راحت با شرایط متغییر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان بگیم باهوشه می خوای بچه رو با کلاس فوق العاده بیچاره کنی؟ براش کتاب های تخیلی بخون بذار قدرت تخ ...

برای زبانش چ کردی ک قوی شده؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یه چیزی دوستانه بهت میگم  من واقعا نمیدونم دخترت باهوشه یا این ها توی بچه ها عادی یه ولی ...

منم مثل شما مرتب فقط به خودم میگم مغرور نباش تو همه چیز نمی دونی متوقع نباش تو همه چیز نمی دونی 

منم مثل شما مرتب فقط به خودم میگم مغرور نباش تو همه چیز نمی دونی متوقع نباش تو همه چیز نمی دونی  ...

بخاطر اینکه بهت میگفتن باهوشی؟

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
خودم باهاش انگلیسی حرف می زنم بقیه اعضای خانواده فارسی

افرین .زبان خودت در چه حدیه

درکم از هوش موفقیت هست .حالا یا دانشگاهی یا المپیادی یا شغلی یا قدرت تطبیق سریع و راحت با شرایط متغی ...

من که اصلا با توجه به سنم هیچکدوم نداشتم جز مورد آخر فکر میکنم 

ولی خیلی دوسخت دارم جزو دسته با هوش باشم 

من که اصلا با توجه به سنم هیچکدوم نداشتم جز مورد آخر فکر میکنم  ولی خیلی دوسخت دارم جزو دسته ب ...

چند سالته؟بیشتر هوش چی داری؟

افرین .زبان خودت در چه حدیه

بد نیست خوبه بعضی ها می گن لهجه اش خراب میشه یا اشتباه یاد میگیره به نظر من اگر در این سن اندازه الان من یاد بگیره کافیه خودم هم می رم کلمه هایی که گاهی گیر می کنم رو از انگلیسی ش رو پیدا می کنم انگار با هم داریم قوی می شیم در زبان

بد نیست خوبه بعضی ها می گن لهجه اش خراب میشه یا اشتباه یاد میگیره به نظر من اگر در این سن اندازه الا ...

خسته نباشی😁

بد نیست ک من متوجه نمی شم چقدره.

در حد چند ترم کلاس زبانید

از کجا شروع کردید؟ من بچم ۴سالشه چ جوری شروع کنم ب زبان یاد دادن بهش؟

۱۳ سالمه  دقیقا نمی دونم فکر می کنم هوش ریاضی و هوش منطقی

خوبه

ولی چرا ب سن  ۱۳سال عضو نی نی سایت شدی؟

این فضای مجازی یا تلگرامو اینا خیلی مضره.هوش اجتماعیتو افزایش بده ک بتونی خودتو از حواشی بکشی کنار

بچه يه ماهه چيزي مگه ميگيره كه مال شما كتاب گرفته ؟ اينكه يه بچه زود به حرف بيفته بنظر من چيز خارق ...

شفتالو جون لزومی نداره هرکی کتاب میخونه حتما اونو دست بگیره. در ضمن این کتابا خوندنی نیس نگا کردنیه. منم ک نگفتم میدادم دست بچم گفتم در گیرش کردم  این کتابارو باید جلو چشم نوزاد نگه داشت و چن لحظه یبار ورق زد. گلم چرا انقد عصبانی....