2777
2789

سلام اول بهتون خدا قوت میگم

پسرام خیلی شلووووووووغن هر چی توی خونست میارن وسط حتی به قابلمه هم رحم نمیکنن 

آینه شمعدان عروسیم شکسته یعنی شکستن تلویزیون ۴۸ اینچ ال ای دی هم رفت به رحمت خدا😢😢😢😢😢😢

دیگه کلافه شدم بعضی وقتا آروم می شینن تلویزیون می بینن یا اینکه با یه اسباب یکی دو ساعت بازی میکنن امااااا وقتی سرحالن دیگه نمیتونم کنترلشون کنم

مخصوصا وقتی با یه بچه ای بازی میکنن اصلا صدامو نمیشنون مخصوصا پسر بزرگم

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکیشو دارم که وقتی بازی میکنه کل خونه رو بهم میزنه اخرشم مجبور میکنم خودش جمع کنه کثیف جمع میکنه ...

اول ها پسر من جمع میکرد اما بعدا بین حرفاش گفت من عمه مو بیشتر دوس دارم چون اون منو خستم نمیکنه اما تو اسباب بازیارو جمع نمیکنی.منم خیلی بهم برخورد دیگه خودم جمع میکنم😓

اول ها پسر من جمع میکرد اما بعدا بین حرفاش گفت من عمه مو بیشتر دوس دارم چون اون منو خستم نمیکنه اما ...

وای ی ی 

چه بلا 

تحت تاثیر قرار نگیر بچه ها با غریبه ها راحترن چون زود به منافعشون میرسن

یعنی به شلوغیشون توجه نمی کنی؟

کلا از مجردی خونسرد بودم

خاهرم ک ماه ب ماه نمیبینه بچه ها رو دو ساعت میبینشون عصبی میشه میگه چ طاقتی داری😂

منم میگم خو چ کارشون کنم جیغ جیغ کنم ب خودمم سخت تر میگزره 

💛💙💚
کلا از مجردی خونسرد بودم خاهرم ک ماه ب ماه نمیبینه بچه ها رو دو ساعت میبینشون عصبی میشه میگه چ طاقت ...

اتفاقا خونواده ی منم سرزنشم میکنه 😎

پس خونتون چی؟خونتون باسلیقه و منظم می مونه؟