2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چجور....

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 86 پست
تیک نمیندازن بهت بخاطرراهنماییت

نه خودشون راهنمایی می‌خوان من خودمو جلو نمیندازم برا راهنمایی کردن.خواهر شوهرم از من کوچیکتر بحثی بشه ناچاریم بکشم کنار بهش تاکید کنم تو بحث بزرگترا داخل نشه و جانبداری نکنه که ضایع نشه.مادز شوهر وپدر شوهرم هم مشکلاتی زن شوهری و یا حتی مالیشون رو میان با من و همسرم درمیون میزارن تا کمکشون کنیم.ما هم هرکاری بتونیم میکنیم.البته ما بچه ها تعدادشان کنه و اختلاف بین بچه ها اگه مادر شوهر خبر کشی نکنه پیش نمیاد اگه هم پیش بیاد هرکس می‌دونه که ناراحتیش از دیگری رو فقط باید بره به همون طرف بگه.خبر کشی های مادر شوهرم رو هم خودم بهش تذکر میدم که اینجوری بکنه بچه ها ازش فاصله میگیرن و تنها میشه اونم سعی می‌کنه تا میشه جنگ راه نندازه. بعد شیش سال جنگ دعوا الان نتیجه داده راهکار های روانشناسی و کلی هم پول مشاور و روانشناس دادم تا دستم بیاد چطوری مدیریت کنم اینارو.

بخدا جهاز بردم توی خونم کلید بهم نمیدادن ,هر دفعه میرفتم به یه بهونه کلید پس میگرفتن ازم , وای چقدر حرص خوردم , بعدشم رفتیم ماه عسل هرروز زنگ میزدن کجایید کجایید کی میاید کی میاید ...  وقتی هم برگشتم مگه ولمون میکردن , صبح و ظهرشب مثل چسب بودن ,نمیتونستم برم بیرون ,انگار نگهبان من بود , تا در واز میکردم میدوید بیرون کجا میخوای بری , یا کی میای ,بخدا دیونه شده بودم , هرچی هم محل نمیدادم مگه از رو میرفتن ,دیگه خسته شدم , هرجی به شوهرم میگم بابا نمیخوام اونجا زندگی کنم انشالله خونه خراب بشه نمیزارن بارکنیم ,یعنی حتی جرات نداریم اسم بار کردن بیاریم ,یبار گفتم میخوام بارکنیم مادرشوخواهرش خواستن منو بخورن گفتن حق نداری ما شرط کردیم باید پیش ما بمونی , عروس اولی هم همینجوری بود ولی خودش نجات داد , من بدبخت گیر انداختن

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بدد بابای منم همین اخلاقو داره  همه دعواها و مشکلات رو میره برا همه تعریف میکنه بعد حالا ب ...

همه مردا همینجورن پدر شوهر منم همیشه همه ماجرا هارو به نفع خودش تغییر میده می‌ره برا مامانش (مامان بزرگ شوهرم)مامانش هم به همه فامیل میگه آخرشم میگه من نگفتم. خیلی باحالن این مادر پسر.

بخدا جهاز بردم توی خونم کلید بهم نمیدادن ,هر دفعه میرفتم به یه بهونه کلید پس میگرفتن ازم , وای چقدر ...

منم پیش مادرشوهرمینابودم اونقدراذیتم کردن الان هفته دیگ خونموعوض میکنم حتی دسشوییم میرفتم پیام میفرستادن به شوهرم ک رفت دسشویی اونقدراذیتم کردن ک نگو

همه مردا همینجورن پدر شوهر منم همیشه همه ماجرا هارو به نفع خودش تغییر میده می‌ره برا مامانش (مامان ب ...

اینقدرازاین رفتارشون بدم میادخیلیاحدنداره مادرشوهرمن همینه اخه قبول میکنن بنظرت شنونده حرفای اینارو

دوران عقد ک خوااهر بزرگش منو کرده بود سرویس شخصیش , هرجا میخواست بره میگفت بیا ببرم یا بیا بیارم ,میامد خونه مادرش نصف شب میگفت بیا برسونم ,اخه من نوکرش بودم چرا ب برادرش نمیگفت منکه کاری نداشتم اون میبردش , بخدا شبایی ک خونشون میخوابیدم ساعت ۷ صبح مادرش بیدارم میکرد میگفت بیا وسیلها دخترم جامونده ببر بهش بده ,من از خجالتی چیزی نمیگفتم , اون یکی خواهرش توی خونه بودفکرمیکرد حووی من شده ,جرات نداشتم چیزی بخرم یا شوهرم چیزی واسم بیاره , هرچی میخریدم میگفت چرا واسه من نخریدی یا میگفت بدش بمن یا ,شوهرم چیزی میاورد میگفت بدش بمن برو واسه خودت بخر ,بگو  اخه احمق کی هدیه شوهرش میده به کسی ,بخدا یبار با کیف مادرم رفتم خونشون گفت کیف بده من ,منم روم.نمیشد چیزی بگم دادم ,مادرم هنوز ک هنوزه میگه کیفم کجاست ,روم نمیشه بگم دادم اون

نه خودشون راهنمایی می‌خوان من خودمو جلو نمیندازم برا راهنمایی کردن.خواهر شوهرم از من کوچیکتر بحثی بش ...

ماهمیشه دعواداریم توخانواده شوهرچون همیشه حرف کشی میکنن 

منم پیش مادرشوهرمینابودم اونقدراذیتم کردن الان هفته دیگ خونموعوض میکنم حتی دسشوییم میرفتم پیام میفرس ...

چطور راضی شد شوهرت عوض کنی ,منکه خودم کشتم یک سال میگه نه ,جرات نداره از خانوادش بگه میخوایم بارکنیم , یه جنگی راه میندازن

خخ خوشبحال جاریت

جاریم خودش یه ماجراییه اصلا فقط اینو بگم که خانوادگی و ایل و تبارشون مثل چیییییییی ازش حساب میبرن و اجترام میذارن و واسش دولا راست میشن از منم انتظار داشتن مثل خودشون خاک پای جاریم بشم بذار یه نمونه بگم بدونی در چه حد یبار داشتم با مامانم تلفنی حرف میزدم حرف از جاریم افتاد من اسمشو گفتم(زهرا) بعد دیدم شوهرم همش چشم و ابرو میاد بعد قطع کردم میگم چی میگی ؟ میگه من تا بحال اسم زنداداشمو نگفتم تو ام باید چه جلو روش چه پشت سرش زن داداش بگی حق نداری اسمشو بگی ولی هیچ جوره زیر بار نرفتم الان شدم آدم بده از دستم شکارن چشم دیدنمو ندارن خونمون نمیان منم زیاد نمیرم

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
توهم خیلی کمروبازی درمیوردی بایدمثل خودش پرومیشدی

من میگفتم زشته , چمیدونستم سوارم میشن ,وقتی عروسی کردم دیگه کم کم درست شد , الان دیگه خداروشکر سرویس نیستم و محلشون نمیدم ولی ولم نمیکنن ,خسته شدم نمیدونم چیکارکنم

چطور راضی شد شوهرت عوض کنی ,منکه خودم کشتم یک سال میگه نه ,جرات نداره از خانوادش بگه میخوایم ب ...

من یه دست کتک خوردم۲۰روزپیش ازشون زدن ناقصم کردن قرارشدشکایت کنم دیش۶۰ملیون میشدتاندون پام پاره شده بودالان قرارشدشکایت نکنم ازاون خونه بلندشه بهمین راحتی وگرنه ماتاآخرعمراونجابودیم چون خونروخودمون ساختیم

چطوربرخوردکرده ک همه مطیعشن

نمیدونم والا چه زهر چشمی ازشون گرفته فقط میدونم اوایل ازدواجشون برادرشوهرمو از خونه بیرون کرده بوده درو روش بسته بوده زنگ میزنن پدر مادرش میان بزور راضیش میکنن درو باز میکنه جاریم اصلا محلشون نمیده تو خونشون یه استکان جابجا نمیکنه ولی اینا همشون میمیرن براش 

برادرشوهرم ماشین نداره همیشه از ماشین باباش استفاده میکنه اگه جوری بشه پدر شوهرمم بخواد باهاشون جایی بره میره میشنه تو ماشین خودش صندلی عقب به جاریم میگه بفرما جلو 

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من