2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چجور....

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 86 پست
همیشه مامان ها پسرا رو فدای دخترشون میکنن آخه میگن دختر غمخوار پدر مادره و پسر آخر مال زنشه.حقم دارن ...

پس چرا مامانم منرا فدای داداشام میکنه نکنه من دخترشون نیستم😢😢😢😢😢

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

منم شدم مثل خودشون دیگه ,بااینکه آدم رکی بودم و زبون دراز , ولی هرچی میخوام به شوهرم میگم بهشون بگه ,دخالت میکنن یا حرفی میزنن من دیگه چیزی نمیگم فقط شوهرم میگم برو بگو , هرجور هستن منم مثل خودشون شدم , فقط به دروغ محبت میکنن و به دروغ رفتار میکنن تا مردم بگن به به چه خانواده خوبی

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس کاری کن ک تو دعواهاتون دخالت نکنه یا اصن دعوارو ب مادرش نکشونین 

اخلاق مزخرف شوهر من همینه دیگه

موقع دعوا گوشی رو برمیداره عالم و آدمو خبر میکنه

یبار داشت برا بقال کوچمون تعریف میکرد که دعوا کردیم و از زندگی سیرم و این حرفا جلو خودم داشت میگفت دوست داشتم سرمو بکوبم به دیوار

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
پس چرا مامانم منرا فدای داداشام میکنه نکنه من دخترشون نیستم😢😢😢😢😢

مامان منم هوای ما رو بیشتر از داداش هام داره فقط بعضی وقتا خیلی برا خانوماشون هدیه میخره من و خواهرم حسودیمون میشه کلی غر می‌زنیم سرش.

مامان شماهم حتما خیالش از شوهرتون و خودتون و زندگیتون راحته که با هم خیلی خوش و خوبید و در مورد داداشتون این خیال راحتی رو نداره و سعی می‌کنه کمک حالشون باشه.

اونوقت خواهریابرادش برات قیافه نمیان بعداترورت نمیکنن اذیتت نمیکنن ک چرابه شوهرت گفتی

اون ها هم هیچ وقت مستقیم ناراحتیشون رو ابراز نکردن . اگر هم سرسنگین بشن من هم سنگین برخورد می کنم   به نظر من این حق منه که مسائلم رو به شوهرم بگم . کسی نمیتونه به من بگه چی رو به کی بگم یا نگم

#من-یک-حامی-اهدای-عضوم 
وای خیلی بده 

خییییییلی هرچی باهاش حرف میزنم موقع خوشی قبول میکنه میگه اشتباهه بعد موقع دعوا داغ میشه به همه خبر میده چند روز پیش بحث کردیم پاشد رفت بیرون دیدم با مامانم اومده

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

مادر شوهر من سیاست داره جلو فک فامیل میگه من اصلا قرق نمی‌زارم بین بچه ها ولی فرق میزاره شوهر من بچه وسطی همیشه سرش شکسته است خواهر شوهرم عشق باباش برادر شوهر کوچیکه عشق مادرشوهر این وسط همسر من چوب دوسر سوز

اخلاق مزخرف شوهر من همینه دیگه موقع دعوا گوشی رو برمیداره عالم و آدمو خبر میکنه یبار داشت برا بقال ...

چ بدد

بابای منم همین اخلاقو داره 

همه دعواها و مشکلات رو میره برا همه تعریف میکنه

بعد حالا بابای من چن تادروغم میذاره روش و ب نفع خودش برا بقیه تعریف میکنه

مامانم خیلی غصه میخوره ازین کارش ولی میگه هرکار کردم درست نشده دیگه 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

منو همسرم باهم دوست بودیم , مادرش اینقدر اذیتم کرد , هرچی شوهرم میگفت میگفت نه نه ,اصلا خودش نمیگفت نه که از چشم بیفته میگفت بابات نمیزاره علکی , بعدها فهمیدم , بعدش ک راضی شد آمدن با هزار ادا و اصول خاستگاری من باهزار شرط , گفتن پسرما باید تااخر عمر پیش ما زندگی کنه,خونه شوهرمه ولی پیش اوناست ,نه بهش بگی بیا بریم فلان جا یا .... منم گفتم ن مگه مرض دارم خونه خودم ول کنم.برم جای دیگه ,چمیدونستم اینا اینجوری ان , بعدش سر مهریه جونم ب دلبم رسوندن گفتن یا ۵تاسکه یا نمیایم ,منم قبول کردم , خلاصه ۶ماه عقد بودم مثل نوکر شده بودم واسه خانواشون ,  وقتی عروسی خواستیم بکنیم  سر مهریه جگرم خون کردن ,علکی میامد پیش من میگفت من واسه دخترم فلان خریدم و ... که منم برم بخرم ,لاف دروغی میامد که اخرش فهمیدم هیچی نخریده بعدش گفتن عروسی همچی گرونه و فلانه و ... عروسی هم نگرفتم  .....ادامش میگم  الان

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

مادرشوهرمن خیلی فرق میزاره من ک تنهاعروسشم اصلاادم حساب نمیکنه وقتی دعوام میکنن به شوعرم میگن میان سرم میگن چرابه فلانی گفتی چرارابطه ماروباداداشم یاباپسرم خراب میکنی مثلااومدن توخونم کتریوپرت کردن روم شانس اوردم بهم ودخترم نخوردبعدگفتن به فلانی نگی میزنتت منم عقلم نکشیدنگفتم بعداگفتم شوهرم گفت چرانگفتی اوناهم گردن نگرفتن ولی الان همه چیومیگم ولی بدشون میادازم هعی تیکه های بدمیندازن بهم

چ بدد بابای منم همین اخلاقو داره  همه دعواها و مشکلات رو میره برا همه تعریف میکنه بعد حالا ب ...

از سادگیشونه وگرنه نمیگفتن 

مگه کسی میاد برای ما از زندگی شخصیش بگه؟ اینو صد بار به شوهرم گفتم ولی کو گوش شنوا

بخداداداشش طبقه پایین مادرش بود بازنش دعوا میکردن باباش میرفت که چی شده درو به روش باز نمیکرد میگفت شما دخالت نکنید حالا شوهر من سیر تا پیاز براشون تعریف میکنه