2777
2789
عنوان

خانمهایی که تو سایز فولیکول تجربه دارن بیان😘

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من یه سوال دارم جواب میدین که دیگه تاپیک نزنم 😥

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
بگو خواهر

مرسی

من واسه اقدام به بارداری رفتم دکتر،ینی این ماه هم اقدام داشتم،بعد دکتر معاینه کرد گفت عفونت داری برام دوتا آمپول جنتامایسین و مترونیدازول نوشت

اگه من باردار باشم این داروهارو مصرف کنم ضرر نداره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
مرسی من واسه اقدام به بارداری رفتم دکتر،ینی این ماه هم اقدام داشتم،بعد دکتر معاینه کرد گفت عفونت دا ...

نه عزیزم ضرر نداره تا وقتی که جنین لانه گزینی نکرده هیچ ارتباط خونی با مادر نداره ولی بهترست اول عفونت درمان بشه بعد اقدام به بارداری صورت بگیره

نه عزیزم ضرر نداره تا وقتی که جنین لانه گزینی نکرده هیچ ارتباط خونی با مادر نداره ولی بهترست اول عفو ...

مرسی عزیزم

آخه نمیدونستم عفونت دارم نه سوزش نه خارش ،فقط ترشح داشتم معاینه کرد گفت عفونته

ممنون بابت جوابت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم سیکلت ۴۰ روزه س پس زود رفتی واسه سونو باید وسط سیکل بری بااین حساب خوب هم بودی .بعدشم اگه خدا بخواد بافولی ریزترهم باردارمیشی امیدداشته باش. تاوسط سیکلت خیلی بزرگترمیشن  

عزیزم منم سیکلم چهل روزه اس.روز چهارده سیکل رفتم سونو.سایز فولیکولم ده بود.با سه تا امپول فوستیمون و سونو کردن سریالی روز بیسته سیکل رسید به شونزده که دکتر گفت خوبه.امروز دوباره رفتم سونو که روزه بیست و سوم سیکلمه گفت آزاد شده و نیاز به امپول نبود.نزدیکی هم داشتم برام دعا کنید😍

گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
فولی بالغ چنده؟ میدونم بدکترم گفتم کوچیکن گفت نه خوبه

نه عزیزدلم

فولی بالغ سایزش بین ۱۸ تا ۲۳ هست.

یکم دیگه آمپولای قوی تری بهت بده و تو هم ورزش کنی درکنار مصرف داروهات، فولی هات خیلی بیشتر رشد میکنن. نگران نباش.