2777
2789
عنوان

نماز امام جواد ع

506 بازدید | 10 پست

امشب شب چهارشنبه شروع کن دورکعت نماز توسل به امام جواد ع در رکعت اول حمد یکبار توحید هم ۷۰ بار دررکعت دوم هم همینطور .... بعداز نماز سوره ی یاسین رابخوان یس .... هدیه کن به آن حضرت .. ۲۰۰۰تومن بعنوان صدقه بزار کنار .... وآن حضرت رو قسم بده به جان پدرشان تا حاجت شما رو بده تا ده شب این عمل رو انجام بده ... که شب دهم میشه شب جمعه ی هفته ی بعد .. بعد به وسع مالی مبلغی  رو بزار روی اون دوهزار تومن بده مستحق .. .‌ روش دیگر هم دورکعته اما در رکعت اول بعد حمد ،قدرو در رکعت دوم بعد حمد کوثر را بخوان درقنوت هم دعای امن یجیب المضطر اذا دعا ویکشف السوء  وبعد از سلام هم ۹ مرتبه برو سجده بگو یا جوادالائمه ادرکنی ..‌ التماس دعا .‌ انشالله همه حاجت روا بشن 

مرسی یاذم میندازید

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

خوندم ولی هنوز حاجت روا نشدم حتما به صلاحم نبوده دعاکنین😙

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=68784321]خوندم ولی هنوز حاجت روا نشدم حتما به صلاحم نبوده دعاکنین😙[/QUOTE بله حتما مصلحتی نبوده خدا برای بنده هاش بد نمیخواد مطمئن باش بهتر از اینی که فکرشو میکنی میشه ... به داده هاش نعمته نداده حکمته .. حکمتی داشته ... واینکه چیزی رو اگر بازور از خدا بخواهیم مطمئنن اگر صلاح ندونه یروزی ازمون میگیره به بدترین شکل .... دوست خوبم انشالله بحق همین شبهای حسینی به خواسته دلت برسی  خدا دلتو شاد کنه 

به مدت ده شب از امشب شروع میشه تا هفته ی دیکه که بشه شب جمعه .... انشالله حاجت روا بشی 

ممنونم

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
[QUOTE=68784321]خوندم ولی هنوز حاجت روا نشدم حتما به صلاحم نبوده دعاکنین😙[/QUOTE بله حتما مصلحتی نب ...

دقیقا حرفتون رو قبول دارم هرچی خدا بخواد راضیم به رضاش

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞