سلام کاربر نینیمون هستم رمز ایمیلم و گم کردم زایمان فوق وحشتناکی داشتم که بعد از سه روز درد طبیعی کشیدن سزارین شدم که سر فرصت تعریف میکنم 5 شهریور سزارین شدم هفت روز بعد با عفونت شدید رفتم بیمارستان بخیه هامو باز کردن ده شب بیمارستان بودم و سه بارم اتاق عمل رفتم و روزی سه بار زخمو با درد خیلی وحشتناک که از شدت درد بیهوش میشدم شستشو میدادن روز شنبه دوباره بخیه زدن و دیروز مرخص شدم درن هم وصله بهم که آب و خون زخم و بکشه بیرون اما امروز از دوتا از بخیه هام قطره ها یه کوچیک خون و عفونت میاد طبیعیه یا نه تو رو خدا اگه تجربه ای دارین بگین چون دیگه بمیرمم بیمارستان نمیرم اگه تجربه ای هم ندارین خواهش میکنم برام دعا کنین خوب بشم پسرم گناه داره این چند وقت بیمارستان پیش خالم بود این بار برم بیمارستان کسی نیس نگه داره بچمو دلم کباب شد براش خودمم دیگه تحمل درد ندارم محتاجیم به دعا تو این شب های عزیز
دخمل کوچولویه مامانی مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم سزارین بودم ولی این جوری نشد ولی وقتی از بیمارستان اومدم دکتر بهم گفت هر روز دو بار با صابون نو بشور بعد بیا با سشوار باد ملایم خشک کن ...برات حمد میخونم