2777
2789
عنوان

معرفی دندانپزشک خوب جهت ایمپلنت

| مشاهده متن کامل بحث + 6150 بازدید | 29 پست

منم ایمپلنت انجام دادم عااالی شده دندونا دیگه خلاص شدم از او ن وضع واقعا دندون یه عضو خیلیل مهمیه تو بدن. برزا همین هست که میگن حتما دندونپزشک خوبی انتخاب کنید تا اذیت نشید. دکتر ندا هادی دندونای منو درست کردن ایمپلنت و همه دندونا درست کردن دستشون درد نکنه اینقدر کارشون خوب بود بعد از این همه مدت ااااآخ نگفته دندونام.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من توو تهران می‌شناسم، خیلی خیلی عالیه ،هم توو کمترین جلسه کار دندوناتو تموم میکنه هم اینکه مطبش باکلاس و شیکه آدم کیف می‌کنه میره مطبش ، قسطی هم قبول میکنه

http://instagram.com/drbahmanpouraghdam

دکتر بهمن پوراقدم 

درمانگاه خیریه موسی الکاظم دکتر اوغر از شوهرم شیش ماه پیش یک و نیم گرفت هر دندونو . نصفشو موقع گذاشت ...

منم میخوام پیش دکتر اوغر ایمپلنت کنم همسرتان راضی هستن

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام

بدددترین کلینیک ایران کلینیک سرشار تجریش

بدددترین دندانپزشک دکتر عباس علیزاده

کلینیک دکتر علیزاده ...دکتری که فیلم برنامش تو کانال ۲ رو هی تو مطب پخش میکنه که بگه خوبه اما اففففتضاحه

اسما کلینیک مال اونه اما همه چی به اسم و امضای بقیس

بددددترین دکتر خود دکتر علیزاده

بدترین اخلاق

بی تربیت

پرخاشگر

به مریض احترام نمیگذاره

کارشون افتضاحه

پرسنل بد و بی اخلاق

بی اهمیت به وقت دهی دقیق بیمادان.....هر چی بگم کم گفتم

هررر وقت برید اونجا با مریضا دعواشونه

تو رو خدا نشر بدبد مردم مثل ما بیچاره نشن

همه وونجا گیییر افتادن پول رو دادن و مجبور....کار بد....روکشایی که هر ماه می افته....بدترین لابراتوار میدن

بدترین بدترینها...هر بار سه ساعت معطلید ....آخرشم بدترین ایمپلنت با بدترین روکش و ضمن تحمل شکنجه بددددترین دکتر

گووووول آف شون رو نخرید....گوووول آف شون رو نخورید......چاه و تله اس

[QUOTE=189693086]بدددترین کلینیک ایران کلینیک سرشار تجریش بدددترین دندانپزشک دکتر عباس علیزاده کلینیک دکتر علیزاده ...[/QUOTE

دکتر امیرعباس علیزاده در کلینیک سرشار دوست عزیز درد شنا رو من میفهمم که چشیدم و هنوزم درگیرم چند ماه با خانواده در این کلینیک اسیر شدیم به گناه انجام ایمپلنت پیش آقای دکتر..من با شصت و اندی سال سن چندین بار شاهد برخکرد نامناسب و زننده پرسنل و منشی دکتر بوده ام که باقی بیماران هم دائم از طرز رفتار و نوبت دهی و عملکرد دکتر شکاییه داشتند ایشان نه تنها با پرسنل در اسن موارد برخورد نمیکند بلکه خود نیز رفتار زشت تری با بیماران دارند و همه ی این موارد به دلیل اخذ کل پول قبل از انجام و شروع کار هست و در ابتدا برای جدب بیماران وگول خوردن افراد برخوردها و نوبت دهی طور دیگری میباشد تاکید میکنم قبل از واریز پول..روکش های ایمپلنت ما همگی شبیه هرچیزی هستند الا دندان و ضمن اینکه در عرض کمتر یک ماه روکش ابمپلنت در شرایط سخت کرونایی بیش از سه بار افتاده است که قطعا به دلیل ضعف قالب گیری و ضعف تکنیک و متریال استفاده شده و صد البته بی اهمیتی و اهمال صد درد صد خود پزشکان مطب هست امیدوارم این نظرات برای دکتر و تیمشون سازنده باه و توجه کافی نسبت نقاط ضعف رو داشته باشن 

ايمپلنت اقساط اگر كسي نياز داشت مركز تخصصي ايمپلنت ايرانا چندتا متخصص و جراح فك و صورت و متخصص لثه هستن و ايمپلنتولوژيست ، مادرم قبلا پيششون فول فك انجام داده بود و الان براي پدرم مراجعه كردم شرايط قسطي گذاشتن خيلي شرايطشون خوبه

٠٢١٢٦٢١٤٥٠٤

اصفهان نمیشناسم ولی سعادت آباد تهران، دکتر بهمن پوراقدم رو میشناسم که حتی از خارج هم میان پیش ایشون ...

دست گلت درد نکنه از معرفی دکتر بهمن پوراقدم که از هر لحاظ عالی بود، محیط مطبش به آدم آرامش خاصی میداد 😍😍 منشیاش خیلی با اخلاق و مهربون بودند، دکتر فرزی بود 🙏🙏🙏

بدددترین کلینیک ایران کلینیک سرشار تجریش بدددترین دندانپزشک دکتر عباس علیزاده کلینیک دکتر علیزاده ...

منم رفتم پیش ایشون و cbct  نوشت انجام دادم و قصد داشتم کار ایمپلنت دندونامو بهشون بسپرم که کامنت شما رو در این تاپیک دیدم و خدا رو شکر که نرفتم

یه سوال دارم ازتون 

چرا انقدر ناراضی هستید ازشون؟ کار شمارو خراب کرده یااخلاقش خوب نیست؟

خودم البته با یه بار مراجعه اخلاق ایشون رو دوست نداشتم ولی زیاد به این موضوع توجه نکردم  کار برام مهمتر از اخلاقه

در مورد کارشون میشه راهنمایی کنید لطفا

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم
[QUOTE=189693086]بدددترین کلینیک ایران کلینیک سرشار تجریش بدددترین دندانپزشک دکتر عباس علیزاده کلینی ...

من با ایشون وقت ایمپلنت دارم

این طور که از کامنت شما فهمیدم کارشون خوب نیست.

میشه بفرمایید مشکل کارشون دقیقا چیه؟

ممنون میشم

در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم

متخصص و جراح ایمپلنت دکتر علی قمری رو میشناسم پیششون ایمپلنت انجام دادم راضی بودم اما نمیدونم قسطی هم انجام میدن یا نه بنظرم یه تماس با مطبشون بگیر چون کارشون خیلی عالیه

سلام عزیم راجب اینکه قسطی کار میکنن یا نه اطلاعی ندارم البته فکر نمیکنم بتونی دکتر خوبی پیدا کنی که قسطی هم کار کنه اگر میخوای یکبار برای همیشه ایمپلنت انجام بدی بنظرم ریسک نکن

سلام. من درمانگاه شیان واقع در شرق تهران رو بهتون پیشنهاد می کنم. همه دکترهاش متخصص هستند و فارغ التحصیل دانشگاه های خارجی و دولتی هستن. آدرس و لینک سایتش رو براتون میزارم برید نظرات رو بخونید

https://shianclinic.com/thebest-implantcenter-in-shian/

قسطی هم به این صورت کار میکنه که پرداخت در دو یا سه مرحله تقسیم میشه