2777
2789
عنوان

اینبار جواب دخترعموی حسودمو خوب دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 8849 بازدید | 311 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاری به درست غلط این رفتار ندارم ولی اگه استارتر الان تاپیک میزد که دختر عموم دلمو شکسته نتونستم ...

جواب دادن شیوه های مختلفی داره. بهتره به این قضیه بیشتر فکر کنین که بهتره چجوری جواب داد 

هیچی فکر میکنم وضعیت خانواده و جامعه و بچه هایی که زیر دست چنین مادرایی تربیت میشن به چه شکل خواهد ب ...

واقعاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم

با این حرفایی که زدی،میبینم روزی رو که شوهرت معتاد شده ونشستی عکس پروفایل یکی مثل الانِ خودتو چک میکنی!همین حرفا رو می‌شنوی.

خواهرای خوبم لطفا برا حاجت روا شدنم یک صلوات مهمونم کنین،ممنونم

استارتر خواهر شوهر منم با پروفایلاش خیلی بهم تیکه انداخته

صبح میزاره شب برمیداره که شوهرم نبینه براش بد بشه

ولی من تا حالا با پروفایل بهش جواب ندادم

فک کنم باید ی دوره بیام پیش تو و دختر عموت آموزش ببینم😁😁😁

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
با این حرفایی که زدی،میبینم روزی رو که شوهرت معتاد شده ونشستی عکس پروفایل یکی مثل الانِ خودتو چک میک ...

به نظر منم کار هر دوشون اشتباه بوده

ولی اون خودش شروع کرده

رسما به شوهر این بنده خدا چند بار گفته بی غیرت هی هم تاکید کرده که استارتر حسوده

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

کاش امروز استوری نمیگذاشتی شاید اون دیروز شروع کرد که خو هم جوابشو محترمانه دادب اما امروز و خودت شروع کردی کار به جاهای باریک کشیده اصلا نمیترسی رابطه خانوادهها تحت تاثیر ابن رفتارهاتون قرار بگیرع ببین الان زنعموت چه حرصی بخوره .بعد به سوال شما اردبیلی هستید؟

خیلی حرفهای زشتی بهم دادید نمیترسی فامیل ببینه هردوتونو قضاوت کنه حالا چیزهاایی کهداون کفته بد نال شما بدتر شوهر معتاد و خونه پایین شهرو نازایی نمیدونم چطوری میخواین بعدا چشم تو چشم بشید.البته من خودم از شما بدترمها منتها سالها تحمل میکنم یه دفعه عینداتشفشان میترکم هر چی از دهنم دراد میگم نه مثل من خوبه نه مثل شما ادم باید بتونه به وقتش محترمانه طرف رو بشوره مثل همون دیروز شما اگه من بودم دیگه تا اینجا نمیاومدم حرکت دیرورت برام فتح قله میشد