2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ترجمه و زبان انگلیسی

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 98 پست
إ چه جالب. کار اماری داره پایان نامتون؟

نه فقط در حد تئوری از information theory توش صحبت شده. در حدی که به نشانه شناسی ارتباط پیدا میکنه.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)
سلام عزيزم  من دوتا بچه كوجيك دارم تو خونه زبانم در حد معموليه ولي ميخوام مكالمم خوب بشه به نظ ...

میتونید با مجموعه کتاب های headway یا top notch یا four corners یا interchange شروع کنید. سطح مورد نظر رو دانلود کنید یا از فروشگاه بخرید. برای تعیین سطح هم فکر کنم یه نگاهی به کتاب ها بندازید ببینید کدوم سطح براتون مناسب به نظر میرسه. پیشنهاد من اینه که از همون اولین سطح شروع کنید. این کتاب های آموزش زبان انگلیسی میتونن به عنوان کتاب های خودخوان خیلی بهتون کمک کنن. به شرطی که تمرینات کتاب و workbook رو انجام بدید و به فایل های صوتیش مرتب گوش کنید.

مجموعه tactics for listening هم خوبه. درسته ظاهرا برای تقویت لیسینیگ هست ولی در واقع مهارت های مکالمه و گرامر رو هم تقویت می‌کنه.

کتابهای انگلیسی برای کودکان و نوجوانان رو بخونید، یا کتاب داستان انگلیسی که که مخصوص زبان آموزان تنظیم شدن و اگه فایل صوتی داشت اونم گوش کنید. بعد سعی کنید هرچی خوندین رو یا از حفظ برای خودتون بازگو کنید، یا خلاصه اش رو ‌‌واسه خودتون بگید.

مهم اینه که علاوه بر خوندن، به صورت فعالانه از زبان استفاده کنید. در این مسیر اگه یه همراه داشته باشید که با هم مکالمه کنید و ایرادات هم رو بگیرید عالی تر میشه.

من خودم کتاب های Harry Potter رو سال ها پیش با دقت میخوندم، معنا و تلفظ تمام اصطلاحات و واژه هایی که بلد نبودم رو از دیکشنری چک میکردم، و تا جایی که میتونستم متن کتاب رو توی ذهنم نگه میداشتم. چون کتاب ها جذاب بودن باعث میشدن کار رو ادامه بدم.

فیلم و سریال انگلیسی با زیرنویس انگلیسی زیاد نگاه کنید، مرتب ویدیو رو pause کنید، برگردید عقب، چند بار گوش بدید، گاهی بدون زیرنویس نگاه کنید، سعی کنید گوش و ذهنتون رو تمرین بدید. و اصطلاحات و واژگان و مکالمه ها رو بنویسید و تکرار کنید. این روش هم مؤثره، هم سرگرم کننده.

هر کدوم از این روش ها باعث میشه خیلی زود تغییرات رو در خودتون احساس کنید. لازم نیست همه اینا رو انجام بدید. هر کدوم مقدور بود.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید با مجموعه کتاب های headway یا top notch یا four corners یا interchange شروع کنید. سط ...

مرسي عزيزم واقعا مرسي به خاطر اين وقتي كه برام گذاشتي 😍😍😍 

از رو متنت اسكرين گرفتم و سعي خودمو مبكنم حتما حتما بهشون عمل كنم به خصوص كتاب هري پاتر پيشنهاد عاليي بود و كنار كتاب ها و روشهايي كه گفتيم حتما بهترين نتيجه را ميده ♥️♥️♥️

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
مرسي عزيزم واقعا مرسي به خاطر اين وقتي كه برام گذاشتي 😍😍😍  از رو متنت اسكرين گرفتم و سعي خو ...

خواهش میکنم   پس خوش بگذره    

حتما حتما نتیجه میده   

نه فقط در حد تئوری از information theory توش صحبت شده. در حدی که به نشانه شناسی ارتباط پیدا میکنه.

اها. موفق باشین و بازم ممنون.  

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
اها. موفق باشین و بازم ممنون.    

خواهش میکنم   پس خوش بگذره     حتما حتما نتیجه میده    

مرسييي عزززيز دلممم 😍😍😍 

حتمااا انشااللهه 😍😍

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي
ضمنا اگه پرسش یا اشکالی در زمینه زبان انگلیسی یا ادبیات انگلیسی دارید می تونید همینجا بپرسید. دوستان ...

سلام عزیزم راجب پایان نامه راهنمایی میخواستم ،کارشناسی هستم ممنون میشم اگه بتونی کمکم کنی 

سلام عزیزم. خوبی؟ ی سوال دارم میتونی کمکم کنی؟  

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام عزیزم. خوبی؟ ی سوال دارم میتونی کمکم کنی؟    

بفرمایید

بفرمایید

To analyze the joint injury severity probability distributions of at￾fault and not-at-fault drivers, accounting for non-normality and
complex stochastic dependencies between drivers’ injury severity
outcomes in head-on collisions.

عزیزم اون اکانتینگ فور رو چجور معنی کنم دیونم کرده😑

To analyze the joint injury severity probability distributions of at￾fault and not-at-fault drivers, ...

من مزاحم همیشگی تاپیکتونم😰

To analyze the joint injury severity probability distributions of at￾fault and not-at-fault drivers, ...

نشان دهنده میتونه معنی بشه.

من خیلی دیر به دیر سر میزنم اینجا. فکر کنم الان دیگه کارتون تموم شده

نشان دهنده میتونه معنی بشه.  من خیلی دیر به دیر سر میزنم اینجا. فکر کنم الان دیگه کارتون تم ...

سلام خوبین؟ ممنون که جواب دادبن🌹

اره کارم که تموم شد ولی خب یاد میگیرم♥️

اگه فرصت کردین میتونین برام جمله شو معنی کنین؟

سلام خوبین؟ ممنون که جواب دادبن🌹 اره کارم که تموم شد ولی خب یاد میگیرم♥️ اگه فرصت کردین میتونین ب ...

برای تجزیه و تحلیل توزیع احتمال شدت آسیب دیدگی مفصلی رانندگان مقصر و غیرمقصر، که بیانگر (نشانگر - توضیح دهنده) غیر نرمال بودن و وابستگی تصادفی پیچیده بین نتایج شدت آسیب دیدگی رانندگان در برخوردهای رو در رو (شاخ به شاخ) است.