2777
2789
عنوان

مامانیا با تجربه یه لحظه بیاین

124 بازدید | 13 پست

خانوما سلام 

من تو هفته نه بارداری هستم خیلی حالم خوب نیست 

ضعف میگیرم اما غذا نمیتونم بخورم حالت تهوع شدید دارم و خیلی بی حالم 

اما امروز متاسفانه از صبح گلوم هم درد میکنه ‌ خیلی بی حال تر شدم اگه تجربه داشتین لطف می‌کنین کمکم کنین 

من چی بخورم بهتره برام و زودتر خوب میشم 

ابلیمو عسل بخور...سوپ بخور...بخور شلغم بده ...خود شلغمو بخور

منم هفته های ۹ بارداریم سرماخوردم شدید باهمین چیزا خوب شدم استراحت اساسی کردم خوب خوب شدم.

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مگه دکترتون قرص تهوع ندادن در ضمن باید غذاهایی بخورین ک حالتونو بد نمیکنه مثلا از بوش یا مزش ته ...

قرص داده بهم اما من کلا از غذا بدم اومده 

فقط آجیل و موز و عسل میتونم بخورم 

اما الان مشکلم گلو دردمه 

برو سرم بزن یه امپول نروبین بزن بهتر میشی من هفته پیش کلا اونجوری بودم دکترم شنبه بهم همینا رو داد دیروز زدم امروز خدا رو شکر بهترم .

و اینکه بگم نوشابه میخورم انگار بهتر میشم . خخخ که بده ولی به قولپ میخورم . 

بهم قرص حالت تهوع داد و قرص معده دایمیتیکون .ویتامین پرینتال 

قرص دمیترون هم واسه تهوع هس

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ابلیمو عسل بخور...سوپ بخور...بخور شلغم بده ...خود شلغمو بخور منم هفته های ۹ بارداریم سرماخوردم شدید ...

وای خدا به دادم برسه شلغم بدم میاد 

من انقد بد مریضم 

چند وقت مریضی طول کشید 

قرص داده بهم اما من کلا از غذا بدم اومده  فقط آجیل و موز و عسل میتونم بخورم  اما الان مش ...

اب نکم قره قره کن عسل خوب نیس 

چایی بخور لیمو بریز توش قرص سرماخوردگی میتونی بخوری من هر دو روز میخوردم 

هرچی میل داری و میتونی بخوری...البته بعضیا میگن(نمیدون چقد صحت داره)همه چی بخور هرچقدر هم بیغری بالا ی کمش جذب میشه...برا گلو درد هم برو دکتر دارو بگیر.خیلی زود این دوران می کذره.تا چشم بهم بزنی...میدونم سخته ولی وقتی ایشالا بچه خوشگل ت دنیا بیاد همه چی یادت میره.

برو سرم بزن یه امپول نروبین بزن بهتر میشی من هفته پیش کلا اونجوری بودم دکترم شنبه بهم همینا رو داد د ...

وای اره من قبلا از نوشابه بدم می اومد اما الان دوست دارم ولی نمیخورمش 

انشالله سلامت باشی 

هرچی میل داری و میتونی بخوری...البته بعضیا میگن(نمیدون چقد صحت داره)همه چی بخور هرچقدر هم بیغری بالا ...

مرسی از دلگرمیت به زور گاهی میخورم اما گلاب به روتون بالا میارم