2777
2789
عنوان

شیر خشک ....خانما کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 33 پست
آپتامیل حرف نداره من دوقلوام که به دنیا اومدن یکیشون ۱۸۰۰ بود یکی دیگشم ۲ کیلو بود الان ماشالا یک سا ...

مرسی پس حتما اپتا میل رو امتحان میکنم

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شیر خودتم میخوره ؟من ببلاک میدم راضی ام

آره میخوره ..میخوام کمکی بدم بهش

💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍       خدایا شڪرت ممنونتم    💓دوست دارم خداے مهربونم💓
اپتامیل ورن گیری نداره بیشتر واسه بچه هایی هست که حساسیت دارن طعمشم بد مزست 

واقعا یعنی خوب نیست ...پس بیو میل رو بگیرم درمونده شدم چیکار کنم😓😓😓😓

مرسی پس حتما اپتا میل رو امتحان میکنم

اره ضرر نمیکنی ببین اگه به بچت ساخت آپتامیل بده حرررررف نداره من دختر داییم بچش یک ماه از بچه های من بزرگ تره اما ۹ کیلو اون بیومیل میده به من گفت وزن نمیگیره منم اپتامیلو بهش معرفی کردم خیلی راضی بود

اره ضرر نمیکنی ببین اگه به بچت ساخت آپتامیل بده حرررررف نداره من دختر داییم بچش یک ماه از بچه های من ...

اکی مرسی عزیزم حتما امتحان میکنم

سوپرامیل شیرخوبیه دل درد نمیاره ولی چاق،نمیکنه.اپتامیل معمولا یبوست میاره.مگه اینکه مادرغذای آب گوشت زیاد بخوره.تغذیه دوطرفه.البته اگه بچه شماالرزی داشته باشه کل صورتش قرمز میشه یعنی بهش نمی سازه.بلاک دفعات دفع روزگار میکنه وممکنه بچه ای اسهال واستفراغ بگیرم.مهم آینه کدوم شیربه نی نی بسازه

بچم شیرخشکیه چندروزپیش رفتم دکتر پرسیدم کدوم شیرخشک بهتره گفتش خیلی فرق ندارن فقط آپتامیل یه خورده ا ...

نان خوبه؟ برا وزنش