2777
2789

بچها هفت هفته دو سه روزم هست ازصبح سمت چپ شکمم تیرمیکشه و ول میکنه دردش بده، بعضی اوقاتم سمت راست شکمم درد پریودی میگیرم، چیزبدی هست؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درد اگر مثل پریودی باشه اشکال نداره.دراز بکش استراحت کن اگر بهتر نشد برو دکتر

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم درد اگر مثل پریودی باشه اشکال نداره.دراز بکش استراحت کن اگر بهتر نشد برو دکتر

خیلی کمه درد پریودیش ولی سمت چپم انگار سوزن میکنن تو شکمم، میگیره ول میکنه تعدادشم کمه

خیلی کمه درد پریودیش ولی سمت چپم انگار سوزن میکنن تو شکمم، میگیره ول میکنه تعدادشم کمه

نترس عزیزم فقط استراحت کن

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔