2777
2789
عنوان

دلم پره کمکم کنین

212 بازدید | 17 پست

سلام خانوما باشوهرم دعوام شده خونه بابامم دیروز رفتم لباس بردارم از خونه دیدم قفل خونه رو عوض کرده زنگ زدم اومد دروباز کرد .باعصبانیت گفتم چرا قفل و عوض کردی برو کلید از این درست کن واسم .زنگ زد به خانوادم دخترتون اومده خونه سروصدا میندازه بیاین ببرین اینجا خونه منه.منم دعواکردم گفتم جهاز من تواین خونه هس .منم لباسامو  برداشتم از خونه اومدم بیرون چندروزه قهریم.چیکارکنم بنظرتون چندمین باره دعواشدنی به خانوادم میگه دخترتونو ببرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نباید ازخونه بیرون برید حتی وقتی باهم دعواهای شدید دارید اینکار به مرد اجازه میده ک شماروهروقت خواست بیرون کنه 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️

ای‌وای بابا از خونه هاتون نیاین بیرون بخدا تو همه خونه ها دعوا هست اگه میگه برو بگو خودت برو اینجا خونه منم هست اگه زندگیتونو دوست دارین به این راحتی باهاش بازی نکین تو دعوا و عصبانیت مردا همه حرفی میزنن ولی اگه کنار هم باشین هر دوتوت زودتر آروم میشین و با هم آشتی میکنین و قضیه بزرگ‌نمیشه

چرا دعوا کردین مشکلتون چیه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

به نظرم ساعتی که نیست.برو قفل ساز بیار.کلید عوض کن.خودتم بشین تو خونه.بعدشم بگو این اخرین باره که قهر کردم .دفعه دیگه اگه قراره برم با لوازم میرم یا خودت میری.

بعدشم اگه کنار اومدید که هیچ به سلامتی اگه نه لباست عوض کن برو رو تختت بخواب درم ببند بدونه جاش رو مبله😁