2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست
دونات رو بهم ياد ميدي عزيزم😍

من خودمم بلد نیستم عزیزم 😆 یه بار خواستم درست کنم مایه دونات اصلا نگرفت 😣😣 

ولی دونات آماده میگیرم با شکلات تزیین میکنم ☺

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

شربت پنيرك:

گل پنيرك رو تــو اب سر حل ميكنيم و ميذاريم تا رنگ بده 

جداگانه اب ،عسل،شكر،رو مخلوط ميكنيم 

تخم شربتي رو هم جداگانه خيس ميكنيم تا باز بشه 

بعد كه پنيرك رنگ داد از صافي ردش ميكنيم و داخل شربتمون ميريزيم و تخم شربتي ام بهش اضافه ميكنيم .اگه يكم ابليمو بزنين صورتي ميشه ،زعفرون بزنين سبز ميشه😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گوجه و فلفل سبز و سیر و جعفری و یکم سرکه و نمک و روغن زیتون میکس کنید و خورد و داخل شیشه خشک بریزین و داخل یخچال نگهداری کنید چاشنی غذاهاس

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

به جای ته دیگ نونی سیب زمینی رنده کنید و بریزید کف قابلمه اصلا عااااالی میشه ❤❤ 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
شربت پنيرك: گل پنيرك رو تــو اب سر حل ميكنيم و ميذاريم تا رنگ بده  جداگانه اب ،عسل،شكر،رو مخل ...

مرسی گلم 😍😍😘😘 

نمیدونی بجه ها میتونن بخورن یا نه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

زیر سیب زمینی ته دیگا جعفری بذارید شکلشو میده به سیب زمینیا و روشونم کنجد بپاشین 

زعفرون فراموش نهشه 😍😍

فيله هاي مرغ رو از شب قبل بذارين تــو اب پياز ،روغن زيتون ،جعفري ،نمك و فلفل .بعد گريل كنين هم خوشمزه ميشه هم رژيميه ،سيب زميني رو هم حلقه حلقه كنين و گريل كنين 

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

یه تاپیک دیگه بزن لینک اینجا رو بذار داخلش خیلی خوبه این تاپیک 😗😗