2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست

واسه شربت درست کردن کلی شربت غلیظ درست کنید بدووون شکر تاکید میکنم بی شکر بعد بذارید تو قالب یخ مهمون که اومد بنذازین توآب و شورش یا عسلش رو تنظیمش کنید 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موهيتو بگين😍

دو تا لیمو رو پوست بکنید بعد بریزید تو مخلوط کن با آب 🙃 بعدش اگه شیرین دوست دارید شکر بزنید ولی اگه شیرین دوست ندارید شکر نزینید 😁

بعد هم با چن تا برگ نعنا تازه نوش جان کنید 😍😘

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
شربت پنيرك😍خوشرنگ واسه پذيرايي مهموناتون

دستورشو میگید؟😍😋 

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

دونات ها تون رو با شکلات آب شده تزیین کنید 😍

و برای تزیین پن کیک از مربا ( مخصوصا آلبالو) و عسل استفاده کنید 😍

مرسي عزيزم😍

نوش جان 😉😍

توی ماکورونی شنبلیله خشک بریزین 

روی یب زمینی سرخ کرده آویشن بریزید 

ردی پنیر و کره و عسل زیرع بریزید 

روی مربای هویج خلال پسته بریزید 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
دونات ها تون رو با شکلات آب شده تزیین کنید 😍 و برای تزیین پن کیک از مربا ( مخصوصا آلبالو) و عسل ...

دونات رو بهم ياد ميدي عزيزم😍

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

می تونید برای کوچولو هاتون از اینا درست کنید:

قارچ سوخاری که خیلی طرفدار داره 😘

و ته چین اسفناج 😍😍 

بخاطر مزه خاص اسفناج بچهای معمولا اسفناج نمی‌خورن ولی اگه براشون ته چین اسفناج درست کنید مطمئنا میخورن 😋😋