2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

3028 بازدید | 321 پست

سلام دوستاي عزيزم 🙋🏻‍♀️

اينجا نكته هاي اشپزي و شيريني پزي رو بهم ياد بديم و كلي چيزاي خوب ياد بگيريم از هم 😍

پيش پيش مرسي از همتون خانوماي گل و با سليقه💟💓

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

سلام سلام من اومدم 😍😍😍

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ژله خوب درست میکنم 😍😍😍 

میتونیم بجای اینکه ژله رو آب گرم درست کنیم با آب سرد درست کنیم ولی یه قاشق کوچولو هم پودر ژلاتین بهش بزنیم سفت و عالی میشه 😍😍😋😋😋

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
من ژله خوب درست میکنم 😍😍😍  میتونیم بجای اینکه ژله رو آب گرم درست کنیم با آب سرد درست کنیم و ...

عزیزم برگردوندن ژله از قالبای سیلیکونی چطوریه؟ دسر رو میتونم ولی ژله ها میچسبه. حتما چرب کردن لازمه؟ 

یا رفیق