2777
2789
عنوان

روزه اول محرم به نیت حاجت روایی...

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 45 پست
التماس دعا عزیزم 😢

محتاجیم دعا میکنم دوستم به حاجتت برسی به حق سیدالشهدا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
واسه رفع گرفتاريهاى مامانم دعا كن    

حتما خواهری دعا میکنم انشالله حل میشه به حق سیدالشهدا

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالم بده خیلی ازنظرروحی داغونم، دارم کم کم ایمان واعتقادم نسبت بخدا وائمه ازدست میدم انگارخدای نیس ک ...

مشکلت حل میشه خواهری امید داشته باش آدم با امیده که زندس حتما دعا میکنم 

برامنم دعاکنید

حتما عزیزم

واقعا ميگن رو عرش اسمون هفتم نوشته 

(ان الحسين مصباح الهدي و السفينه النجاه) همينه ها 

تا حالا جو نيني  سايت انقد قشنگ نبود 

قبول باشه عزيزم 

ب حق امام حسين هممون از هدايت يافته ها باشيم و تو اين دنيا و اون دنيا خوشبخت و عاقبت بخير ب حق امام خسين 

منم اولین سالمه به حق سید اشهدا منم سال بعد این موقع مامان بشم استارتر برای منم دعا کن منم دعاگوهستم ...

انشاالله عزیزم حاجت روا بشی به حق سیدالشدا

300تا میفرستم براتون❤😘

ممنونم عزیزم انشاالله به هر حاجتی که میخوای برسی به حق سیدالشهدا