2777
2789
عنوان

روزه اول محرم به نیت حاجت روایی...

397 بازدید | 45 پست

امسال خدا توفیق داده برای اولین بار اول محرم بتونم روزه بگیرم دوستان هر کس هر حاجتی داره بگه بعد نماز صبح براش صلوات بفرستم  و سوره قدر و بخونم🌹 شمام لطف کنین برای سلامتی آقا امام زمان عج دعای فرج و بخونین ممنونم اگه همکاری کنید 🌹انشالله به هر حاجتی که دارین برسیم به حق سید الشهدا..

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرگلم دعا کن اینماه یه نی نی سالم خدا بهم بده مرسی 

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
مرسی.منم اولین سال که روزه میگیرم😍

انشالله حاجت روا بشی دوستم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم           ای که از یار نشان میطلبی یار کجاست ؟ همه یارند ولی یار وفادار کجاست؟ 🌹در انتظار مهدی موعود عج 🌹
خواهرگلم دعا کن اینماه یه نی نی سالم خدا بهم بده مرسی 

حتما عزیزم 

به نیت برادرم‌ و‌نامزدم لطفا برام دعا کن

حتما عزیزم

حتما عزیزم 

مرسی عزیزدلم

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  

مایل بودین یه صلوات هم برا حاجت من بفرستین البته اجباری نیست دوستان 😍

عزیزم قبول باشه حاجت روا بشی برای من به نیت سلامتی دعا کن لطفا انشالله هر چی از خدا میخوای بگیری ❤❤

چشم انشالله به حاجتت برسی به حق سیدالشهدا