یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زیاد داغ نباشه مایه میزنی یعنی دستتو که داخل شیر میکنی تقریبا ولرم باشه و مایه رو از کنارشیر وارد کن وبا دسته قاشق هم بزن وتا دوروز هم ماست رو باز نکن تا سفتبشه
شیرتو بزار جوش بیاد بعد بزار ولرم بشه گرمیش بیشتر باشه، بعد ماست با یکم شیر اول قاطی کن که یه دست بشه بعد بریز تو شیرت هم بزن که مخلوط بشه ، بعد دور یه پتو نازک بپیچ بزار جای گرم ، وقتی گذاشتی که خودشو بگیره دیگه تکونش نده بعد از چند ساعت نگاش کن اگر سفت شده عرقهای روش رو با قاشق بردار و بزارش یخچال تا سرد بشه ، من اکثرا شب درست میکنم تا صب میزارم
نمیدونم چرا ابدار میشه مال تو شاید بخاطر خامه باشه که میزنی ، البته باید از ماست سفت استفاده کنی ، من اکر ماستم ابدار باشه اول ابش رو میگیرم تا چکیده بشه بعد میزنم به شیر
نمیدونم چرا ابدار میشه مال تو شاید بخاطر خامه باشه که میزنی ، البته باید از ماست سفت استفاده کنی ، م ...
ابدار انچنان نه ولی یکم ابداره
من خامه رو بعداز چند سال تجربه استفاده کردم برای کشدار شدنش.اگه بیشتر طول بکشه باز کنی یبار دقت کن رویه ماست میفته پایینتر یعنی ابش بخار شده و طعمش هم بهتره