2777
2789
رسمی ان؟ پس چرا میگن نفتیا حقوقشون بالان؟

ن رسمی نیست واس این 

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

یه کم بهم روحیه دادی یه وقتایی واسه کم سوادبودن خودم وشوهرم غصه میخورم

ای دحتر چی میگی بین این دوتا پول بهتره همه میدونن

اما اگر پول دارید خیلی زیاد حتما برو ادامه بدید درس رو هم چون آدم پولدار تحصیل کرده خیلی بهتر از ادم پولدار بی تحصیل .......پس بزن برو موفق میشی

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرشما شوهرباسوادخوبه یاسرمایه دار؟

. متاسفانه در کشور ما سرمایه دار بیسواد خیلی بهش خوش میگذره تا تحصیل کرده کم سرمایه ......( من خیلی با خودم کلنجار میرم سر این موضوع )

اما من خودم سرمایه دار تحصیلکرده رو خیلی دوست دارم....

کلا پول باشه همه چی حل از رفتن دانشگاه گرفته تا درمان دردها.

واقعا دردناکه میبینیم دوستان و هم جنسامون اینجا بخاطر نداری حتی پیگیر درمان شون  نمیتونن بشن...یا .....

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

چله عاشورا گرفتم فعلا ولی معمولی ب دستور ایشون نیست،دعا کن حاجتم بگیرمم

انشاله حاجت میگیری....

میشه بپرسم کدوم شهری؟؟؟؟؟؟

[QUOTE=68825107]انشاله حاجت میگیری.... میشه بپرسم کدوم شهری؟؟؟؟؟؟[/QUOTEواسه چی؟؟؟

وزن اولیه 67وزن فعلی 67.از 99/10/21 شروع کردم. قد 163.وزن دلخواه 56.خدایا شکرت تو تولدم با موهای پرپشت و رنگ شده و وزن 56 کیلویی جنش میگیرم روز موعود 21 خرداد 
راستش من دقیقا از قیمتها خبر ندارم‌همسر جان هم خوابه اگه خواستی بپرسم بهت همین جا فردا بگم‌

اگه شوهرت یه همکار 30  31 ساله داشت معرفی کن    من خودم 24 سالمه   خودم که اعتماد به نفس ندارم ولی بهم میگن قیافم  قشنگه     چجوری باهم اشنا شدین؟من واقعا دوست دارم با یه دندونپزشک ازدواج کنم

مهندسی صنایع،یکی از بهترین دانشگاه های سراسری تهران     ،البته کار میکردم چند سال کارگزاری ...

عزیزم چه بد ... 

خب شغلتون که نامرتبط بوده با رشتتون :((((

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊