2777
2789
لینا  ما بجای میوه به مهمون پفک میدیم 😂

چ خوب من بیام خونتون😭

هرروز میاره؟

ولی جدا زیادنخور خیلی مضره.

بدش به من😁

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدهی . اینو شانس اوردیم ک نداریم  ولی رفته رو نقطه صفر ک هیچی نداره

وای گلم مارو بگو ک زیر بدهیم ازنوع سنگین.همش میره جا بدهی حقوقش

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

نجار و نصاب در و پنجره های چوبی ضد سرقت و معمولی

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وای گلم مارو بگو ک زیر بدهیم ازنوع سنگین.همش میره جا بدهی حقوقش

خدا کمکتون کنه 

کارشون چی بوده؟؟؟؟

اخه ما بهترین دوران زندگیم ب بدترین شکل گذشت . دوران عقد اونم . ۳ سال و حالا حالاهام ادامه داره .‌پیر شدیم

خدایا بابت همه چی مرسی