2777
2789
برای یه ادمگمعمولی زیاده،کسی ک جز خداوکسی نداره،باید کرابه خونه بده خرج خورد و خوراک بده مریضی و دکت ...

وای مابخدا بدترین .بدهیمون خیلیه تا ده سال دیگم صاف نمیشه. پدرامون بیچاره ها چ گناهی کردن اعصابم خرابه بخدا

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور ی تو مصرف پوشک سرفه جویی کنم واسه دو قلو هااام

هههخهههه میزارمشون تو حیاط ککون برهنه بگردن و بازی کنن و بشاشن.چیز دیگه ای به ذهنم نرسید.خدا کمک کنه فقط

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
عزیزم میتونم بپرسم درآمدشون چقدره؟یا مثلا ساعتی چقد میدن بهشون؟ بی ادبی نباشه، چون خودم میخوام بعد ف ...

برای هر نفر 1 میلیون هست که درصدیش رو آموزشگاه بر می داره. این شهریه کلاسی عمومی 

کلاس نیمه خصوصی هم داره که فرق میکنه

بعدش هم پدر و مادر بدن خانه سالمندان 

همسایه ما خونه شون دادن مشارکت....دو تا پسراشون هم باهاشون زندگی می کردن...پدرشون مریض حال بود...یکی از پسرها خونه رو فروخت رفت تا یه مدت هم مامانشون نمی دونست نیستن بعد اون پسر دومی هم همین کار رو کرد...نه که پیششون نیان میان سر میزنن ولی بهرحال رفتن دیگه....به نظر من وقتی پدر زنده اس با وجود اینکه اعتماد کرده به اولاد خونه رو زده به نامشون نباید بفروشن...پدر هم بعد یه مدت فوت کرد..آدم قضاوت نمی کنه ولی خب تو دلش میگه چی میشد این مدت کم رو هم تحمل می کردن تا پدر زنده بود