2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابام ۲۰ سال پیش میرفت بندر پوشاک و وسایل میاورد  یه بار مامور سرشماری میاد دم در از مامان بز ...

مردم از خنده      

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم پزشکی یه شغل خدماتیه مثل بقیه شغل ها(البته توی همه ی دنیا غیر از ایران که یه شغل لوکسه) حقوقش ...

شکاف مالیش هیچی. یعنی اصلا خدا رو بنده نیستن 99درصدشون موقعی که کارت گیرشون بیفته چقدر بد اخلاق و بی تربیت هستن.

یعنی حتی خدمه ها بیمارستانم خودشون رو از تمام مردم بالاتر میدونن. 

طرف مریضش حالش بده ازشون سوال میپرسه زورشون میاد جواب بدن. آدمی که مریضی تو بدترین شرایط قرار داره ولی اینا هیچ کدوم درک نمیکنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
شوهرم دکتری مهندسی عمران اب داره. تا دیروز همه چی خوب بود اما دیروز تو قرارداد جدید حقوق شوهرم از سه ...

انشاءالله دوباره روزای خوب میاد

چرامتاسفانه؟

شوهر من نوزده سال سابقه ی کار داره و چندین بار معلم برتر ناحیه شده برای کارش خیلی زحمت میکشه اما حقوقش از دو و نیم بیشتر نیست  بعضی روزا اینقدر اضافه کار بر میداره و دوشیفت میره مدرسه که وقتی میاد خونه صداش به شدت گرفته با این وضعیت اکثر معلم ها دیگه انگیزه ای برای تدریس ندارن و این برای نسل بعد یعنی فاجعه

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟
چرا متأسفانه؟؟

توضیح دادم عزیزم

گفتم دوستت دارم گفتی دلیلت چیست؟گفتم به حکم عقل دوستت دارم عقل نهیبم زد مگر عشق از تو جز خاکستری گذاشته که من را امضای ان مینامی ،خندیدی گفتم نخند به حکم احساس دوستت دارم ،حس  نگاهی سخره امیز بر جانم انداخت که تو من زیر پای غرور هر کس و نا کسی له کردی انوقت دلیل بر مدعایت شدم ؟چشمانم اشکبار شد و تو پیروزمندانه من را نظاره کردی دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست چیزی ندارم تا خود را به تو ثابت کنم روزگاری سینه ای داشتم پر از شور اما حال خاکستریت که که بوی سوختنش شهره ی عالمیانم کرده،قلبی داشتم پر از نبض جوانی اما امروز انقدر ترک خورده که که حتی نمیتوان التیامش داد  ، دست هایی داشتم ،اصلا خودت بیا بیا دستهایم را نگاه کن خالی خالی خالیست ، نازنینم من تو را بی هیچ دلیل و حجت و برهانی   دوست دارم میشود بی دلیل دوستت داشت ؟