2777
2789
من يكيشونم  🤚🤚 بازم خداروشكر برا همينقدري كه داريم  الحمدلله ولي حقوقم يك و خورده اي ...

اونوقت شما به این میگی بی پولی؟

من وهمسرم هردو کارمندیم😎در آمدمون تقریبا باهم ۳ تومن در ماه

تازه فکر می کنیم خیلی پولداریم

کلی کلاس میزاریم

نگو دکتری که تا مرز ۵تومن میگیره تنهایی

خیلی بی پوله

اما ماکه هر دو فوق لیسانسیم زیادمونم هست

مملکته داریم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراح مغز و اعصاب.گاهی خلبانی هم میکنه اونم  معمولا روزایی که خیابون شلوغه و نمیخواد پورش رو ببر ...

بیدار شو دوستم صبح شده

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
اشتباه نیومدی گلم؟؟؟ این جا نینی سایته ها

نه گلم اشتباه نیومدم تو این اوضاع بداقتصادمملکت ما گفتم شاید کسایی که بچه دارن نمیتونن بیرون فول تایم کارکنن یه فرصت خوبیه که حتی توخونه درامدکسب کنند

اونوقت شما به این میگی بی پولی؟ من وهمسرم هردو کارمندیم😎در آمدمون تقریبا باهم ۳ تومن در ماه تازه ...

عزيزم من از اول دبيرستان روزي پونزده ساعت درس خوندم 

بعدش هفت سال تمام در اختيار دانشگاه و بيمارستان 

مثل فوق ليسانس نيست كه ذوروز كلاس داري بقيشو ميتوني بلاخره بري يه جا كار كني 

ما تو اون هفت سال درساي سنگيم هرروز كلاس و از استاجري شيفت داشتيم 

ادم خوب انتظار درامد بالاي خط فقر دلره حداقل

عزیزم پزشکی یه شغل خدماتیه مثل بقیه شغل ها(البته توی همه ی دنیا غیر از ایران که یه شغل لوکسه)

حقوقش باید نسبت به بقیه شغلها عادلانه باشهنه چندین برابر

نگهبانی بود که دکترای ریاضی داشت از سر بیکاری اومده بود نگهبانی مادرش مریض شده بود میگفت خانم دکتر مادرم رو توبیمارستان دولتی عمل کنید چون پول عملش زیاد میشهپزشک گفت فکر میکنی چقدر به من میدن ۱ز این ۵ تومنی که از تو میگیرن همش یک و نیمش به من میدن بیمارستان بیشترش بر میداره

نگهبانه گفت : این پول نیم ساعت کار توئه من تو یک ماه همچین حقوقی میگیرم بسته دیگه چی میخای

واقعا ایران کشور بی عدالتیه اون که ریاضی محض خونده حتما همش میخرده میخوابیده حالا دکتری گرفته 

یا هر رشته دیگه

مهم تبحری هست که تو کارت داری همون پزشک اگه نونوا نباشه به مشکل بر میخوره 

همه شغلها زحمت دارن و نیاز به تلاش تا توی اون شغل مهارت ایجاد بشه 

اینهمه شکاف مالی برای چی بین مشاغل مختلف؟؟؟؟؟؟