2777
2789
یعنی چی منطقه؟به نظرت ده تومن کمه؟

اهواز ، ابادان ، عسلويه ، خارک ، سيري ، اينا منطقه ان ،، بخدا ده تومن چيزي نيست پول خونشون ميگيرن اگ بدوني چه هوايي داره عسلويه ،،همشون بعد از چند سال يا ناراحتي قلبي ميگيرن يا فشار خون و مشکلات ديگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقایی منم تعمیرکاره  یه مدت کلا پیله میشودم منو همراش میبرد تعمیرگاهش  تا یاد بگیرم  اما کم کم خسته شدم  وقتی یه ماشین باز میکرد من خسته میشدم      تا اینکه یه شرکت نیرو مکانیک خواست خداروشکر رفت سر کار الان کارش دولتی هست    دیگه آزاد نیست     وبعداظهرهام معدن سنگ کرومیت پیمانکاری برداشته       خداروشکر  سرگرمه

نمی خواهم بدانم بعد از مرگم چه خواهد شد ...نمیخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ..ولی انقدر مشتاقم که از خاک گلویم سوتکی سازد ...گلویم سوتکی باشد به دست کودکی گستاخ بازی گوش ...واو هر دم دم گرم خودش را در گلویم سخت بفشارد وخواب خفتگان خفته را اشفته.. اشفته تر سازد بدین سان بشکند در من سکوت مرگبارم را ....‌‌.تا بی نهایت دوستت دارم نامیا 

مربوط به تاپیک نیست

ولی بیشتر از چند ثانیه وقتتون رو نمیگره

لطفا بخونیدش

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ

هرکی سلام داد لطفا لایک کنه تا تعداد سلام ها رو بر سالار شهیدان بفهمیم

التماس دعا

🔴🔴اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🔴🔴
به‌نام خدا سلام، دکتره ولی دکتر بی پول. خاک‌تو‌سر جامعه ما تو اجاره خونمون موندیم

یعنی پزشکه و بیکاره ؟؟؟!!! مگه ممکنه چنین چیزی ؟؟

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...