2777
2789
عنوان

شک ب همسر

334 بازدید | 7 پست

1سال ازدواج کردیم. خیلی همسرم خوبه قهر و اینام داشتیم ولی کم بوده مدتش. سریع آشتی کردیم. شوهرم خیلی خوبه محبت میکنه ب فکر خونه. از نظر لباس والا اینا کم نداشته.از تهران ازدواج کردم سنندج فامیلیم.

تازگیا ی سری شماره زن توگوشی شوهرم دیدم. ی بارم ی پیام بود ی خانم براش گروه دوست یابی فرستاده بود اینم در جواب نوشته بود خودتم عضوی؟ اصلا نمیتونم باور کنم همسرم اینجور ادمیه اصلا بهش نمیاد. ولی شک داره دیوونه میکنه همش استرس دارم چیه آخه. نمیتونیم اصلا چیجوری بهش بگم روم نمیشه. 

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 

شما لینک گروه رو بردار با یه خط دیگه عضو گروه بشو ببین چه خبره . یا تل گرام شوهرتو هک کن . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
شما لینک گروه رو بردار با یه خط دیگه عضو گروه بشو ببین چه خبره . یا تل گرام شوهرتو هک کن . 

اون پیام دیگه پاک کرده چیز مشکوک ندیدم هرچی میگردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پیام دیگه پاک کرده چیز مشکوک ندیدم هرچی میگردم

اگر ادمی هست که میتونی این چیزا روباهاش در میون بذاری بهش بگو .بگو.من همچین پیامی تو گوشیت دیدم و الانم خیلی ناراحتم بابتش با این چیزایی که شما از همسرت گفتی من احتمالش رو خیلی خیلی کم میدونم که اپخیانت کنه

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....
اگر ادمی هست که میتونی این چیزا روباهاش در میون بذاری بهش بگو .بگو.من همچین پیامی تو گوشیت دیدم و ال ...

خودم اصلا نمیتونم باور کنم چون اصلا بهش نمیاد. اگر م باشه درحد همون تو گروه ها باشه ولی همونم باشه خیلی بده... دیشب داشت پیام میفرستاد ب یکی همین ک من رفتم پیشش پاک کرد پیامو. گوشیشم جا نمیزاره همش پیششه ک نمیتونم قشنگ ببینم چ خبره. 

خودم اصلا نمیتونم باور کنم چون اصلا بهش نمیاد. اگر م باشه درحد همون تو گروه ها باشه ولی همونم باشه خ ...

باهاش صحبت کن منطقی و اروم . 

عجب این گوشیها و این برنامه ها هم شده مکافات و بدبختی تو زندگی مردم . ببین من خودم شوهرم بعضیا وقتا مشکوک پیام میده و پاک میکنه . ازش میپرسم میگم خیلی مشکوک شدی فکر نکن حواسم بهت نیست . ولی میدونم جریان چیه و پای هیچ زنی در میون نیست چون یواشکی میرم میخونم و فقط مشکل کاری بوده که نمیخواد من بفهمم سرکار مشکل پیدا کرده ولی با این حال بازم بهش تذکر میدم که مراقب حرکات و رفتارت هستم