2777
2789
عنوان

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد...

737 بازدید | 39 پست

سلام 🌹

راستش من این تاپیک رو درست کردم تا تجاربمون رو در ارتباط با پزشکهایی که از کارشون راضی بودیم، با هم در میون بذاریم.

توی این وضعیت اقتصادی و گرونی و ... لااقل کمتر از این دکتر به اون دکتر بریم.

خوشحال میشم همراهیم کنید. 😉❤

#‍ پزشک_خوب

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره والا، من دنبال یه دکتر پوست خوب میگردم ولی پیدا نمیکنم، میترسم برم این یه مقدار پولمو حروم کنم ب ...

تهرانی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
تاپیک خوبیه

قربونت عزیزم 🌸

اگه پزشک داخلی یا فوق تخصص گوارش می‌شناسید بهم معرفی کنید.

کسی تا حالا پیش دکتر تغذیه رفته؟ من دوست دارم برم ولی کسی رو نمی‌شناسم.

نه قم، ولی اگه تهران باشه میام چاره ای نیست فقط دکترش خوب باشه...

می‌پرسم بهت میگم

خودم چند سال پیش تهران پیش دکتر زهرا حلاجی رفتم.

خیلی باحوصله بود، وقت میذاشت و اخلاقش خوب بود.

ام عزیزان برای درمان هر نوع عارضه پوستی.درمان سیاهی دور چشم گودی زیر چشم.چروک پوست صورت.ترک شکم بعد زایمان و هر نوع مشکل پوستی که دراید برند فوراور لیوینگ امریکا محصولاتی عالی با ترکیبات کاملا گیاهی پیشنهادات عالی براتون داره.جهت مشاوره درخدمت هستم.

قربونت عزیزم 🌸 اگه پزشک داخلی یا فوق تخصص گوارش می‌شناسید بهم معرفی کنید. کسی تا حالا پیش دکتر تغ ...

منم  دنبال دکتر تغذیه خیلی خیلی خیلی خوب تو کرج یا تهران هستم . دوستان اگه میشناسید معرفی کنید

استارتر منو لایک کن تاپیکت خیلی خوب و به درد بخوره

قربونت برم

امیدوارم برامون مفید باشه

من از یه جراح عمومی و یه دکتر دندونپزشک خیلی راضی بودم ولی الان گوشیم در شُرُف خاموش شدنه 😂 در اولین فرصت میام میگم.

من اومدم! ✋

بچه‌ها بیایید به هم کمک کنیم.

من یه روانشناس ماهر، یه روانپزشک خوب که وقت بذاره و پولکی نباشه، یه پزشک گوش و حلق و بینی، پزشک داخلی و دکتر تغذیه میخوام. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

به جای روانشناس، اگه دوره یا کارگاه روانشناسی عالی هم سراغ دارید بگید. 🌹

* دکتر زهره ضرغامی فرد *

جراح عمومی و فلوشیپ پیشرفته‌ی جراحی لاپاروسکوپی و چاقی

دو سال پیش آپاندیس منو عمل کردن، توی بیمارستان نجمیه.

من خیلی بد زخمم و واسه همین از جراحیِ باز خیلی وحشت داشتم.

دکتر ضرغامی آپاندیس منو با لاپاروسکوپی خارج کردن، یعنی فقط با سه تا سوراخ روی شکمم.

علاوه بر تبحر و مهارت، رفتار مادرانه و دلسوزانه ایشون برای من قابل توجه بود.

یادمه قبل از جراحی توی اتاق عمل وقتی هنوز به هوش بودم، گفتن اگه مشکل از آپاندیست نباشه مجبوریم شکمتو باز کنیم تا منشأ درد مشخص بشه. من که دیگه نه راه پس داشتم و نه راه پیش، حسابی ناامید شدم و با بغض گفتم: اما من فقط به شرط لاپاروسکوپی حاضر به عمل شدم!

دکتر گفت: الان میگی چیکار کنم؟ عملت نکنم؟

اما وقتی اشکامو دید و متوجه ترسِ عمیقم شد، دستمو توی دستش گرفت و من تا وقتی از هوش برم، گرمای دستاشو حس کردم.

این حرکتِ به ظاهر ساده در اون شرایط سخت که من درد وحشتناک آپاندیس رو تحمل میکردم و ترسیده و ناامیدم بودم، واقعا دلگرم‌کننده و ارزشمند بود برام.

* دکتر فرشید اختری *

دندانپزشک و ایمپلنتولوژیست

کلینیک ایشون "کلینیک تخصصی ایمپلنت" هست و منم برای ایمپلنت مراجعه کرده بودم.

دندون نیشم پوسیدگی شدید داشت. به دو تا کلینیک مراجعه کردم و بهم گفتن باید بکشی و ایمپلنت کنی چون کاری براش نمیشه کرد.

میگفتن حتی روکشم براش فایده نداره...

منم حسابی ناامید بودم و کلی گریه کردم.

دندونمو تراش داده بودن و پوسیدگیا رو برداشته بودن و چیز زیادی ازش نمونده بود. واقعا ظاهرش بد شده بود و من از خونه بیرون نمیرفتم تا کسی نبیندم.

رفتم پیش دکتر اختری برای مشاوره ایمپلنت.

اولش گفت: درسته، باید کشیده بشه.

بعد که خواستم از روی یونیت بلند شم، ازم پرسید: چند سالته؟

گفتم ٢٨ سال.

گفت حیفه؛ حاضری بدونِ ایمپلنت واست درستش کنم که ٣ تا ۵ سال برات کار کنه؟

گفتم آخه گفتن که روکشم نمیشه کرد...

گفت روکش نمیکنم، یجور دیگه درست میکنم برات.

گفتم من که نمیدونم، شما بگید ارزششو داره؟

گفت به نظر من یک سال بیشتر هم بتونی دندونتو حفظ کنی ارزش داره!

قبول کردم و نوبت عصب‌کشی و ترمیم گرفتم.

وقتی نتیجه رو دیدم باورم نشد! اصلا نمیدونم چجوری درستش کرد؛ آخه توی کلینیک قبلی تاج دندونمو تراشیده بودن و فقط چند میلیمتر ازش باقی مونده بود، اما حالا یه دندونِ کامل داشتم!

(فکر میکنم با کامپوزیت و نخ فایبر این کارو انجام دادن، دقیق نمیدونم؛ اما کارشون خیلی ماهرانه و تمیز بود.)

بهم گفتن تا یک سال هر مشکلی داشت بیا پیش خودم درستش کنم؛ در واقع یک سال ضمانت دادن بهم.

خلاصه من که راضی بودم، خدا خیرشون بده. چون واقعا افسردگی گرفته بودم بابت دندون نیشم که خب خیلی هم توی چشم بود.

من کار ایمپلنتشون رو ندیدم اما احتمالا برای ایمپلنت هم به ایشون مراجعه میکنم چون حس خوبی از کارشون داشتم. فکر کنم ۱۰ سال هم ضمانت میدن و خیلی اوقات ایمپلنت رو بدون جراحی انجام میدن (منم نمیدونم یعنی چی!).

اگه ایمپلنت کردم و راضی بودم، میام نتیجه رو میگم.

اگرم راضی نبودم باز میام میگم. 😂