2777
2789
بی‌غیرت از خودمون نیست بالایی که خیالش راحت میگه هر بلایی سرشون در میارم صداشون در نمیاد جرات نمیکنه ...

بخدا پوشک ک الکی الکی کردن ۸۰ تومن ۱۰۰ تومن ربم ک اینطور نوار بهداشتی اونجور لبنیات گرون شد مرغ و گوشت گرون شدهمینجور پیش بره از بعد آبان یه نونم نمیشه خرید هیچ کس هیچی نمیگه انگار همه چی امن و امانه و سر جاست ☹️☹️☹️ خیلی از مردممونم ک فقط می‌خرن جمع میکنن و حمله بردن سمت مواد غذایی آینده ی تاریکی داره کشورمون 😢😢😢😢😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ولی یادتونه چند سال پیش تو فرانسه قیمتها یهو گرون شده بود مردمش همه تحصن کردن وچیزی نمیخریدن. ...

همه باید متحد باشن تنها راهش اینه 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
واقعا ولی یادتونه چند سال پیش تو فرانسه قیمتها یهو گرون شده بود مردمش همه تحصن کردن وچیزی نمیخریدن. ...

مشکل اینجاست مردم باهم متحد نیستن خیلیا شرایطو دارن بدتر میکنن

من خوزستانم  مامانم نمک میذاشت فراوون میذاشت تو افتاب له میشد بعد با توری صافش میکرد ابش رو می ...

در هر صورت واقعا حیاط لازمه حالا شما آفتاب سوزان جنوبو دارید واقعا جوشوندن نمیخواد ما اینجا قبل تر ها یادمه مامانم میجوشوند خودمم یه دوباری درست کردم منتها در حد یکی دو شیشه هوسی

بخدا پوشک ک الکی الکی کردن ۸۰ تومن ۱۰۰ تومن ربم ک اینطور نوار بهداشتی اونجور لبنیات گرون شد مرغ و گو ...

من‌که فکرش و میکنم‌ نگران‌ میشم 

بنظرت اونی که میره ۱۰بسته پوشک میگیره و یه کارتن نواربهداشتی با من و تو هماهنگ میشه🤔🤔🤔🤔 مردم ما ...

من این ماه پریود شدم یه بسته نوار داشتم شوهرم میخواست بره واسم بخره گفتم نمیخوام حالا تا ماه دیگه ببینم چی میشه 

با اینکه شوهرم در حدی داره که صد تا نوار بخره واسم اما نذاشتم حتی یه بسته بخره 

بخدا پوشک ک الکی الکی کردن ۸۰ تومن ۱۰۰ تومن ربم ک اینطور نوار بهداشتی اونجور لبنیات گرون شد مرغ و گو ...

شهرما پوشک زیاده من مولفیکس سایز ۵میگیرم ۱۲۵۰۰

مردم هجوم نبردن سمت خرید پوشک 

بعد شهرهای کوجیکتر اداره بازرگانی و بازرس هاش خیلی سفت و سخت هایپرهارو کنترل میکنن

بدجور مردم ترسوندن تا یه زره اعتراض میکنن همچین خفه میکنن لعنت به کسانی که سال 57بدبختمون کردن 

شهرما پوشک زیاده من مولفیکس سایز ۵میگیرم ۱۲۵۰۰ مردم هجوم نبردن سمت خرید پوشک  بعد شهرهای کوجی ...

من دیشب مولفیکس شماره ۴بسته کوجیکارو خریدم ۱۷تومن 😣😐

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
بدجور مردم ترسوندن تا یه زره اعتراض میکنن همچین خفه میکنن لعنت به کسانی که سال 57بدبختمون کردن 

پسر عموم با دوستش رفته بودن تو اعتراضات چند ماه پیش یه مامور گوشی دو میلیونی داداشم و گرفت گفت با خانوادت بیا فلان جا بگیر دیگه نه اون آدم و دیدیم نه گوشی رو به خدا واگذارش کردم  

شهرما پوشک زیاده من مولفیکس سایز ۵میگیرم ۱۲۵۰۰ مردم هجوم نبردن سمت خرید پوشک  بعد شهرهای کوجی ...

خوش ب حالتون بخدا من اینجا برای دخترم همون پوشک سایز ۵ میخواستم چهار۵ تا هاشور رفتم آخر دو بسته اون ته پیدا کردم مارک ببم ۳۶ تومنو داد ۵۹ تومن بهم الانم داره تموم میشه 😢😢😢😢😢 بارلی میبستم ک اصلا پیدا نکردم 

مشکل اینجاست مردم باهم متحد نیستن خیلیا شرایطو دارن بدتر میکنن

بله مثل کار امروز اون داروخونه چی جنسی را که قیمت روش 7 تومن بود میداد 11 خب اون مطمینا خیلی ارزونتر ار 7 خریده و داره رو اون جنس کلی سود میکنه مشکل اینجاست که همه دنبال سود بیشترن خداییش فروشنده ها چکار به قیمت بازار دارن قیمت خرید خودشون هرچی که بوده متناسببا ا ن باید جنسو بفروشن بعدا اگه رفت همون شامپو را با قیمت رو بسته 11 آورد خب بفروشه 11 ولی وقتی قیمت بسته بندی 7 هست و داره 11 میده معلومه داره گروون فروشی میکنه