بیغیرت از خودمون نیست بالایی که خیالش راحت میگه هر بلایی سرشون در میارم صداشون در نمیاد جرات نمیکنه ...
بخدا پوشک ک الکی الکی کردن ۸۰ تومن ۱۰۰ تومن ربم ک اینطور نوار بهداشتی اونجور لبنیات گرون شد مرغ و گوشت گرون شدهمینجور پیش بره از بعد آبان یه نونم نمیشه خرید هیچ کس هیچی نمیگه انگار همه چی امن و امانه و سر جاست ☹️☹️☹️ خیلی از مردممونم ک فقط میخرن جمع میکنن و حمله بردن سمت مواد غذایی آینده ی تاریکی داره کشورمون 😢😢😢😢😢
من خوزستانم مامانم نمک میذاشت فراوون میذاشت تو افتاب له میشد بعد با توری صافش میکرد ابش رو می ...
در هر صورت واقعا حیاط لازمه حالا شما آفتاب سوزان جنوبو دارید واقعا جوشوندن نمیخواد ما اینجا قبل تر ها یادمه مامانم میجوشوند خودمم یه دوباری درست کردم منتها در حد یکی دو شیشه هوسی
بدجور مردم ترسوندن تا یه زره اعتراض میکنن همچین خفه میکنن لعنت به کسانی که سال 57بدبختمون کردن
پسر عموم با دوستش رفته بودن تو اعتراضات چند ماه پیش یه مامور گوشی دو میلیونی داداشم و گرفت گفت با خانوادت بیا فلان جا بگیر دیگه نه اون آدم و دیدیم نه گوشی رو به خدا واگذارش کردم
گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
شهرما پوشک زیاده من مولفیکس سایز ۵میگیرم ۱۲۵۰۰ مردم هجوم نبردن سمت خرید پوشک بعد شهرهای کوجی ...
خوش ب حالتون بخدا من اینجا برای دخترم همون پوشک سایز ۵ میخواستم چهار۵ تا هاشور رفتم آخر دو بسته اون ته پیدا کردم مارک ببم ۳۶ تومنو داد ۵۹ تومن بهم الانم داره تموم میشه 😢😢😢😢😢 بارلی میبستم ک اصلا پیدا نکردم
بله مثل کار امروز اون داروخونه چی جنسی را که قیمت روش 7 تومن بود میداد 11 خب اون مطمینا خیلی ارزونتر ار 7 خریده و داره رو اون جنس کلی سود میکنه مشکل اینجاست که همه دنبال سود بیشترن خداییش فروشنده ها چکار به قیمت بازار دارن قیمت خرید خودشون هرچی که بوده متناسببا ا ن باید جنسو بفروشن بعدا اگه رفت همون شامپو را با قیمت رو بسته 11 آورد خب بفروشه 11 ولی وقتی قیمت بسته بندی 7 هست و داره 11 میده معلومه داره گروون فروشی میکنه