2777
2789
تازه از ابان تحریم های اصلی شروع میشه گلم 

ببین همه چی تحریم نیست یه سری هم بی رحمیهای خودمون به همدیگست

سبزی خوردن تو کرج 8 بسته 2 تومن بودش دو سه روز پیش یکیشون نامردی کرد داد 6 بسته 2 تومن درسته اونم مستحقه وهمچی در أمدی نداره ولی روشش اصلا درست نیست .مردم هر کی انگار دستش تو جیب اون یکی هست .خداییش کار ندارم به وضع مملکت ولی تو این آشفته بازار خیلیها هم دنبال کلاه گذاشتن سر بقیه هستن وفکر میکنن فقط خودشون باهوشن

دختر دومیم آذر ب دنیا میاد دیشب ب شوهرم گفتم ظلم شددر حق بچه هام چ نقشه هایی براشون کشیدم چی شد دختر ...

شما که نمیدونستی اینجوری میشه خودت سرزنش نکن

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله مثل کار امروز اون داروخونه چی جنسی را که قیمت روش 7 تومن بود میداد 11 خب اون مطمینا خیلی ارزونتر ...

اتفاقا من بهشون همین حرف زدم میگفت خانم خوب ما بعد بخواییم بریم جنس بیاریم گرونتر میخریم ضرر میکنیم 

ببین همه چی تحریم نیست یه سری هم بی رحمیهای خودمون به همدیگست سبزی خوردن تو کرج 8 بسته 2 تومن بودش ...

اونکه اره قبول دارم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

خیلیا ک مجردن نمیتونن ازدواج کنن و خیلیا ک دلشون بچه می‌خواد با توجه ب شرایط نمیتونن بچه بیارن  اونایی ک بچه دارن نمیتونن پوشک و مایحتاج مورد نیازشون بخرن خدا ب حق این ماه عزیز حق مردم مظلومو از حلقوم این دزدا بکشه بیرون 😭😭😭😭

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
شما که نمیدونستی اینجوری میشه خودت سرزنش نکن

اره بخدا اصلا نمیدونستم همچین چیزی در انتظارمونه خدا خودش کمکمون کنه 😢😢😢😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤
اتفاقا من بهشون همین حرف زدم میگفت خانم خوب ما بعد بخواییم بریم جنس بیاریم گرونتر میخریم ضرر میکنیم& ...

خب گرونترم میفروشه

من قبلا ها سفارش فروش برا شرکت لادن میگرفتم اون موقع مثلا قیمت رو بسته 3 تومن بود ولی کارخونه و عامل فروش به سوپری میداد دونه ایی 2. خب سوپر میاد همون 3 میفروشه به مشتری واون جوری دونه ایی 1000 سود میکرد روش.

خب هر جنسی الانبسته بندیش یه قیمتی روش داره که فروشنده خیلی ارزونتر از کارخونه یا عاملیت فروش تحویل میگیره و ما به ازاشو که از مشتری میگیره میشه سودش.

نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه.

اینایی که گرون تر از قیمت بسته بندی میفروشن میخوان سود خیلی بیشتری عایدشون بشه

خیلی چیزا هم تو کمرگ گیر کردن هنوز ازاد نشدن مثل جوهر خودکار ...

خیلی چیزا هم تو کمرگ گیر کردن هنوز ازاد نشدن مثل جوهر خودکار ...

وای لوازم تحریر نگو دیگه پارسال اندازه مصرف سال دخترم خرید کردم که هی برا یه مداد نخوام برم مغازه.امسالدر حد. دوتا دوتا از هر چی بیشتر نخریدم بس که گرون شده بودش همه چی

وای لوازم تحریر نگو دیگه پارسال اندازه مصرف سال دخترم خرید کردم که هی برا یه مداد نخوام برم مغازه.ام ...

بله متاسفانه کاغذ هم اوضاع جالبی نداره متاسفانه