2777
2789
آقا چرا هیچ کس پاسخگو نیست مردمم صداشون درنمیاد خدایا یعنی چی می‌خواد بشه 

بی‌غیرت از خودمون نیست بالایی که خیالش راحت میگه هر بلایی سرشون در میارم صداشون در نمیاد جرات نمیکنه در بیاد الکی نشده سومین ثروتمند دنیا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها نگیید تر خدا من دیگه دارم دیوونه میشم امروز رفتم داروخونه شامپو بخرم رو شاپو زده بود 7 تومن ب ...

اره درسته 

اما بعضی چیزا رو آدم مجبوره بخره 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
گوجه های رب گوجه خیلی نرمن و قیمتشون ارزونتره  اخر برج ۶گوجه بندرعباس که مخصوص رب گوجه س فراوو ...

چه خوب یه صندوق بگیرم رب یوسالم تامین میشه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

ميدونين من نظرم چيه؟! 

ب نظرم اونايي كه زرنگن!!! فعلا انبار كردن!!

دلشون خوشه كه وسيله دارن و گروني بهشون فشار نياورده

بذار ذخيره شون تموم شه! شايد صداشون در بياد

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
اون که خیلی سالمه خوشبحال کسی که میتونه درست کنه من بخاطر بچه هام به مامانم میگم بیا گوجه ازمن رب د ...

خودت درست کن کاری نداره .گوجه را چهر قاچ کن بذار با نمک بپزه بعدم باید صافش کنی و آبشو انقدر بذاری بحوشه تا شروع به پریدن کنه وغلیظ شه فقط حیاط میخواد چون کثیف کاریش زیاده

راستی دوستانی که منتظرشرایط ایران خودرو بودین بی وحدانا هاشرایطی گذاشتن که اصلانمیشه بهش اعتمادکرد

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
اون که خیلی سالمه خوشبحال کسی که میتونه درست کنه من بخاطر بچه هام به مامانم میگم بیا گوجه ازمن رب د ...

برعکس مامان من میگه اگه بدونی چیا تو او رباس اصلا نمیخوری خودش هرسال درست میکنه ولی چون لعاب نمیده به غذا و یکم ترش میکنه فذارو من استفاده نمیکنم 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چه خوب یه صندوق بگیرم رب یوسالم تامین میشه

من بچه بودم یادمه بابام ۴یا ۵تا صندوق گنده میگرفت مامانم رب گوجه درست نیکرد دوتا بشکه بزرگ میشد قشنگ برای یه سالمون بود

برم روی مخ مامانم کار کنم درست کنه بازم😅😅😅😅

ميدونين من نظرم چيه؟!  ب نظرم اونايي كه زرنگن!!! فعلا انبار كردن!! دلشون خوشه كه وسيله دارن و ...

بیشتریا سیلو دارن دلشون خوشه فعلا 

گرچه تکیه گاه منی، اما خود، در تنهایی، ساقه ی باریک یک گل مینایی.
اره درسته  اما بعضی چیزا رو آدم مجبوره بخره

واقعا ولی یادتونه چند سال پیش تو فرانسه قیمتها یهو گرون شده بود مردمش همه تحصن کردن وچیزی نمیخریدن. فقط یک هفته تا ده روز بخدا مجبور میشن همه چیو ارزون کنن دیگه همه مون انقدری تو خونه داریم که برا ده روز زنده بمونیم.

شامپو كلير ١١ تومني

شده ١٧ ت

سايزش هم اب رفته

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
خودت درست کن کاری نداره .گوجه را چهر قاچ کن بذار با نمک بپزه بعدم باید صافش کنی و آبشو انقدر بذاری ب ...

من خوزستانم 

مامانم نمک میذاشت فراوون میذاشت تو افتاب له میشد بعد با توری صافش میکرد ابش رو میذاشت تو سینی یا میذاشت توی افتاب یا میداشت روگاز بجوشه 

ولی توی افتاب ترش نمیشد و خوشمزه تر میشد