2777
2789
عنوان

التهاب دهانه رحم😢

5901 بازدید | 23 پست

تو تست پاپ اسمیر من زده التهاب رحم اما نه سوزش دارم نه خارش و نه ترشح خاصی دارم . چهارشنبه نوبت دکتر دارم . توی تستم گزینه نوع عفونت که قارچی هست یا باکتری رو چیزی نزده الان از کجا بدونم عفونتم قارچی هست یا باکتری ؟ میشه کرم واژینال از هر دو نوع رو با هم مصرف کرد ؟البته ماه قبل چند روز ترشح چرکی زرد رنگ داشتم ، چند روز بعدش ترشح پنیری شکلم بهش اضافه شد . دیگه قطع شد . الان یعنی هر دو رو با هم دارم دیگه ؟

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

نه چیزی نزده فقط التهاب متوسط 

گاهی‌گمان‌نمی‌کنی‌ولی‌خوب‌می‌شود/گاهی‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود‌که‌نمی‌شود/گاهی‌بساط‌عیش‌خودش‌جور‌می‌شود/گاهی‌دگر،‌تهیه‌بدستور‌می‌شود/گه‌جور‌می‌شود‌‌خود‌آن‌بی‌مقدمه/گه‌با‌دو صد‌مقدمه‌ناجور‌می‌شود/گاهی‌هزار‌‌دوره‌دعا‌بی‌اجابت‌است/گاهی‌نگفته‌قرعه‌به‌نام‌تو‌می‌شود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منوپارسال پاپ اسمیر دادم زده بود التهاب خفیف که دکتر گفت بخاطر عفونتته آخه عفونت شدید داشتم شما هم حتما بخاطر عفونت بری دکتر معاینه بشی نوع عفونتتو میفهمه نگران نباش

منوپارسال پاپ اسمیر دادم زده بود التهاب خفیف که دکتر گفت بخاطر عفونتته آخه عفونت شدید داشتم شما هم ح ...

آخه من تا آنتی بیوتیک میخورم خودکار عفونت قارچی میگیرم حتی اگه یه دونه بخورم . میترسم آنتب بیوتیک بده بدتر شم

منوپارسال پاپ اسمیر دادم زده بود التهاب خفیف که دکتر گفت بخاطر عفونتته آخه عفونت شدید داشتم شما هم ح ...

به نظرت همزمان میشه از کرم واژینال براقارچ و باکتری استفاده کرد ؟

آخه من تا آنتی بیوتیک میخورم خودکار عفونت قارچی میگیرم حتی اگه یه دونه بخورم . میترسم آنتب بیوتیک بد ...

خب به خود دکتر همینو بگو قرص بهت نده فقط پماد واژینال بده سعی کن ماست و سیر زیاد بخوری و چیزایه شیرین کمتر بخوری تو خوب شدن عفونت تاثیر داره

خب به خود دکتر همینو بگو قرص بهت نده فقط پماد واژینال بده سعی کن ماست و سیر زیاد بخوری و چیزایه شیری ...

مرسی که جواب دادی عزیزم😗

مرسی که جواب دادی عزیزم😗

سلام 

من الان این پیاما رو خوندم

منم دقیقا مثل شما هستم

هیچ خارش و سوزش و علائمی ندارم

فقط پاپ اسمیرم زده التهاب متوسط

خواستم‌ببینم دکتر بهتون چی گفت