2777
2789
عنوان

وااااقعا که متاسفم ولی باید بگم ...

3195 بازدید | 6 پست

سلام بچه عا ظهرتون بخیر.عنوان گول زنکی نبود زیاد و واقعا برای این وضع متاسفم...

بی برو برگرد میرم سر اصل مطلب👇👇👇👇 

کاش کمک کنیم تا درد بی پولی بهشون فشار نیاره جون هم گرون تر شدن و هم نایاب تر.

بچه های سرطانی رو میگم .

بچه ها شما هم میتونید به محک کمک کنید و بهشون در حد توانتون کمک کنید .مثل یه صندوق صدقات بزرگه 

خیریه کمک به بچه های سرطانی 

حالا چطوری کمک کنیم

۱_ کلمه((((محک )))) رو سرچ کنید توی گوگل تا صفحش بالا بیاد و به جایی زده کمک نفدی که کارت به کارت میکنید .

۲_کمک غیرنقدی داوطلبانه میرید و کمکشون میکنید 

۳_از طریق گوشی و کارت عضو شتاب مراحل زیرو میرید :

733#  *

گزینه ی (( احسان ))

بعدش گزینه ی ((محک))

بعدش(( مبلغ  ))

و  

سوالیم هست درخواست دوستی بدین بپرسین 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

😔😔😔😔👌👌👌👍👍👍😢😢😢

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.