ما باید بخاطرخونه 66متری تک خواب هم طلاهامو بفروشم (البته نه همش، نیم ستو چنتا تیکه نگه میدارم) هم ماشینو.ولی دیگه تو قرض وقسط نمیوفتیم ودیگه ماشینم نداریم حالا بنظرتون کدوم واجبتره.
تعداد رای : 65
نظرسنجی
داشتن خونه ونداشتن ماشین
63
96%
مستاجربودن و ماشین داشتن
2
3%
زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما بخر که اگه نخری پشیمون میشی منم میخام همین کارو بکنم ولی با کلی وام وفروش ماشین تازه
شوهرمنکه اصلا حاضرنیس هم ماشین بفروشه هم وام بگیره وگرنه میتونیم خونه بزرگترباهمین شرایط توبخریم میگه یا وام یا ماشین.حالا این خونه 66متریه فقط 300قسط داره
زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
مام ماشینو طلا فروختیم برا خونه دارشدن...حالا برا ماشین که ضرر کردیم چون ما فروختیم ۳۵ و بلافاصله ماشین گرون شد و همون شد ۶۰...البته خونه هم گرون شد اما ماشین بیشتر رشد کرد متاسفانه...
ما خونمون ۱۱۶ متری، ۲۹۵ خریدیم الان فک میکنم ۴۰۰ شده
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خونه رو بخرين بعد از خونه كه ديگه احازه خونه ندارين يه وام برميدارين يه پرايد دست دوم ميخرين كه ...
راضی بودیم وام سود بالا برداریم ازاین فوریا دیگه نمیدن ولی خب به قول شما میشه چن ماهه پول یه پراید جورکرده با اینکه اونم دیگه زیر20تومن نیس دست دومش😂😂😂