ما باید بخاطرخونه 66متری تک خواب هم طلاهامو بفروشم (البته نه همش، نیم ستو چنتا تیکه نگه میدارم) هم ماشینو.ولی دیگه تو قرض وقسط نمیوفتیم ودیگه ماشینم نداریم حالا بنظرتون کدوم واجبتره.
تعداد رای : 65
نظرسنجی
داشتن خونه ونداشتن ماشین
63
96%
مستاجربودن و ماشین داشتن
2
3%
زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من همین خردادماه امسال یه خونه ۷۵متری تو منطقه شرق تهران خریدیم ۲۰۰میلیونش وام طلاهامو فروختم ...
مبارکت باشه عزیزم به دل خوش.ما الان میخوایم بخریم 130ملیون.البته اشتهارد کرحن با تهران خیلی فرق داره.ولی خب با هیچ داریم میخریم همون پول پیش و طلا وماشین.وگرنه با این گرونی که نمیشه پس اندازکرد اگه چیزی نداشته باشی.بازخداروشکر خونه داشتی قبلا
زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
اطرافیانم خیلی سردم میکنن یکیش مامانم هرلحظه یه چیزمیگه.میگه حالو اشپزخونه مهمه میگم مامان اینکه دید ...
عجله کن اتفاقا وضع خرابه.من به شوهرممیگفتم عجله کن اگه الان نخریم هیچ وقت دیگه نمیشه خرید .تازه دوماه گشتم هر روز گرون تر میشد .بالاخره خریدم ولی همین الان خونه دوباره گرونترم شده
اخه سنم داره میره بالا.شوهرم که بدتر.اگه بعدا به مشکل خوردم بدتر حسرت میخورم.
وای ۲۴ سال سنی نیست از الان خودتو تو دردسر و مسئولیت ننداز به خصوص که سر خرید خونه یکم ممکنه دست آدم تنگ تر بشه. مطمئن باش اگه الان بچه دار بشی ۴ سال دیگه هم میتونی بشی