2777
2789
عنوان

اونایی که با سختی خونه خریدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 52 پست
عزیزم من همین خردادماه امسال یه خونه ۷۵متری تو منطقه شرق تهران خریدیم ۲۰۰میلیونش وام طلاهامو فروختم ...

ماهم همینطور.تازه خوشحالیم که خونه دار شدیم😂تو ایران یه کاری کردن باهامون که همینم میگیم خداروشکر😃

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک خواب هم بهتر از مستاجری هست

اطرافیانم خیلی سردم میکنن یکیش مامانم هرلحظه یه چیزمیگه.میگه حالو اشپزخونه مهمه میگم مامان اینکه دیدم حال واشپزخونش بزرگه اتاقش کوچیکه میگه بازبرین بگردین یکی پیدامیکنم میگم حال واشپزخونش کوچیکه خواباش بزرگ خوبه میگه بازم بگرد عجله نکن 6ماهه وضعم همینه یه خونه مناسب با پولم که همه چیش خوب باشه پیدانمیکنم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
عزیزم من همین خردادماه امسال یه خونه ۷۵متری تو منطقه شرق تهران خریدیم ۲۰۰میلیونش وام طلاهامو فروختم ...

مبارکت باشه عزیزم به دل خوش.ما الان میخوایم بخریم 130ملیون.البته اشتهارد کرحن با تهران خیلی فرق داره.ولی خب با هیچ داریم میخریم همون پول پیش و طلا وماشین.وگرنه با این گرونی که نمیشه پس اندازکرد اگه چیزی نداشته باشی.بازخداروشکر خونه داشتی قبلا

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
اطرافیانم خیلی سردم میکنن یکیش مامانم هرلحظه یه چیزمیگه.میگه حالو اشپزخونه مهمه میگم مامان اینکه دید ...

عجله کن اتفاقا وضع خرابه.من به شوهرم‌میگفتم عجله کن اگه الان نخریم هیچ وقت دیگه نمیشه خرید .تازه دوماه گشتم هر روز گرون تر میشد .بالاخره خریدم ولی همین الان خونه دوباره گرونترم شده

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
خوبه باباجان الان تو این گرونی و این همه قسط بچه دار نشو.چهارسال دیگه که قسطا سبک شد خونتو هم بزرگتر ...

اخه سنم داره میره بالا.شوهرم که بدتر.اگه بعدا به مشکل خوردم بدتر حسرت میخورم.

تک خواب باشه چی؟؟؟مامانمینا ازالان یجوری میگن تکککککککک خواب دلزده میشم

حالا فعلا اینو میخرید ایشالا بعدا بزرگ ترشو میخرید اگر الان نخری دیگه شاید نتونی بخری

اگه ماهی بشی دریا میشم ، اگه ماه بشی آسمون
اطرافیانم خیلی سردم میکنن یکیش مامانم هرلحظه یه چیزمیگه.میگه حالو اشپزخونه مهمه میگم مامان اینکه دید ...

عزیزم دست دست نکن اگه خونه بزرگ بخوای باید کلی پول بدی خریدی فوقش بعدها پول دستتان اومد بزرگترشو میخرین

بر محمدو آله محمد صلوات

خونه رو بخرين بعد از خونه كه ديگه احازه خونه ندارين يه وام برميدارين يه پرايد دست دوم ميخرين كه بي ماشينم نموينين

خونه خيلي خوبه كه مال خود آدم باشه از فس فس صاحبخونه ها هم خلاص ميشي

مهم خودتی نگا کن ببین ب تناسب وسیله هات خونه بخریکی وسیله اتاق خوابش زیاده خب اتاق خواب براش بزرگ باشه بهتره یا یکی وسایل اشپزخونش زیاده باید کابینتاش زیاد باشه.در کل پذیرایی بزرگتر باشه بهتره چون مرکز خونه مهمونم بیاد میشینه اونجا.مهم خودتی برو پیدا کن بخر بعد بگو رفتیم قول نامه کردیم .شپا بیوفتی مستاجری خدایییب نکرده هشتت گیر نهت باشه کسی میاد کمک کنه ؟؟نه!!!کمکم کنن با منته!

خونه بخر عزیزم معلومه بهتره دست راستت رو سر من😍

انشاءالله هممون زود زود صابخونه میشیم.توکه یه نینیم داری که باخودش کلی برکت میاره

انقد مستاجری بده من اگه میشد طلاهامم میفروختم ماشینم میفروختیم خونه میخریدیم بدیش اینه ک طلا هام فک نکنم ۲۰ تومن بیشتر بشه کاش ما هم بتونیم خونه دار بشیم ینی میشه

هر کی امضامو خوند یه صلوات برای حاجت روا شدنم بفرسته مرسی
تک خواب باشه چی؟؟؟مامانمینا ازالان یجوری میگن تکککککککک خواب دلزده میشم

ماهم تو خیابون اصلی شهر خونه خریدیم خانوادم میگن چرا نزدیک ما نخریدین بیخیال هر کاری کنی توش حرف هست

https://eitaa.com/lady_stor

اخه سنم داره میره بالا.شوهرم که بدتر.اگه بعدا به مشکل خوردم بدتر حسرت میخورم.

وای ۲۴ سال سنی نیست از الان خودتو تو دردسر و مسئولیت ننداز به خصوص که سر خرید خونه یکم ممکنه دست آدم تنگ تر بشه. مطمئن باش اگه الان بچه دار بشی ۴ سال دیگه هم میتونی بشی

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️