2777
2789

چند وقته قراره داداشم اینارو بگم بیان، به دلایلی نشد. حالا گفتم این هفته بگم که یوقت نگن زورش اومد دعوت کنه. بعد به شوهرم میگم بگم این ۵شنبه بیان؟ میگه به نظرمن محرمه و وقتش نیست. بذار بعدا. بعدش هم شاید بریم جایی چند روز. میره تا ۴۰روز دیگه. 

بهش میگم نمیخوایم بزن و برقص کنیم که. میگه وقتش نیست. 

اخه یه شام که ربطی به محرم نداره. از اون طرف چون چند وقته قول دادم این روزا میگم بیاید(به داداشم اینا)، ناراحت نشن،از یه طرفم شوهر اینجوری میگه.اگه دعوت کنم میترسم قیافه بگیره که تو حرف منو گوش ندادی و..

اه گیر کردم

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

نه چه اشکال داره دعوت کنید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تو محرم خیلی رعایت میکنم 

هیچ اهنگی گوش نمیکنم تخمه نمیشکنم دست نمیزنم قهقهه نمیزنم لباس قرمز نمیپوشم تا پایان صفر و...

هرکسی اعتقاداتی داره ولی یه مهمونی بدون بزن بکوب فک نکنم مانعی داشته باشه ممکنه ثواب هم باشه چون صله رحم هست 

اینم برا اینکه دیگه نپرسید  من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم  و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !

نه اشکالی نداره ولی اگه شوهرت راضی  نیس دعوت نکن چون ممکنه هم کمکت نکنه هم اوقات  تلخی درست کنه 

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

چه حرفا عشقم، یه شام ساده چه ربطی به محرم داره، بعد محرم که صفر ،پس هیچی دوماه نه کسی خونمون بیاد نه بربم، ولی اگر میبینی باعث دلخوری شوهرت میشه بی خیال شو یا قانعش کن

والا من تو محرم جشن تولدم دیدم خب چه ربطی داره به ما یکی چندین قرن پیش شهید شده پنج شش روز عزا میگیریم بقیشو ماه عادیه دیگه چه بزرگش میکنین اخه😦😦😦

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است.
من کلا تو محرم خیلی رعایت میکنم  هیچ اهنگی گوش نمیکنم تخمه نمیشکنم دست نمیزنم قهقهه نمیزنم لبا ...

فقط اون قسمت تخمه 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 
من کلا تو محرم خیلی رعایت میکنم  هیچ اهنگی گوش نمیکنم تخمه نمیشکنم دست نمیزنم قهقهه نمیزنم لبا ...

فقط دور همیم. همین. شام و پذیرایی

میگه محرم همه بیرون میرن. ما شخصا هیئت نمیریم خودمون جز شب قدر

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه