2777
2789
عنوان

کرجی ها لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من خودم شاهین ویلا کرج میشینم. ولی دوست و آشنا تو مهرشهر عظیمیه و گوهر دشت دارم. از همه بهتر مهرشهرو میبینم. هم از نظر امکانات هم رفت و آمد هم فرهنگ و از همه مهم تر آب و هوا که یه سرو گردن از کل کرج بالاتره دلیلش هم باغ سیبی هست که تو مهرشهره آب و هوای اونجارو عالی کرده. خودمم دارم سعی می کنم برم مهرشهر بلوار شهرداری.

به نظرم اولویت هاتون رو کاملا مشخص کنید بعد به محل فکر کنین

مثلا دسترسی به مترو براتون مهمه ؟

بچه ها تو سنی هستن که مدرسه ی خوب براتون مهمه ؟

محل دنج و آروم دوست دارین یا شلوغ ؟ شلوغی و ترافیک اذیتتون نمیکنه؟

من خودم تهران زندگی میکنم ولی کرج رو خیلی خوب میشناسم . منم میخوام کرج خونه بخرم ولی اولویت اولم اینه که اولین خروجی اتوبان رو که بپیچم برسم به خونه م . پس میرم سمت عظیمیه . اگه این برام مهم نبود حتما  میرفتم مهرشهر بخاطر خیابونای دنج و آروم و ساکنین یه دست و با فرهنگش

خلاصه یهویی تصمیم نگیر

کرج واقعا خیابون به خیابون قیمت و کلاس محل فرق میکنه

بالا بهتون گفتم تا 400میتونم هزینه کنم

با 400که اصلا سمت مهر شهر نرو که خونه هاش میلیاردیه ....گوهر دشت میتونی با این قیمت خونه بخری البته خیلی بزرگ نه 

لبخند خدا را در لبخند های معصومانه فرزندانم دیدم 
سلام من خودم شاهین ویلا کرج میشینم. ولی دوست و آشنا تو مهرشهر عظیمیه و گوهر دشت دارم. از همه بهتر مه ...

من مهرشهرم عزیزم واقعا اینجا رو با هیچ جا عوض نمیکنم 

عزیزم خونه هاش از متری چند شروع میشه

ببین عزیزم کلا الان که قیمت ها مشخص نیست تقریبا سلیقه ای شده ولی از متری 6تومن شروع میشه یه جاهایی تا متری 15تومن هم میدن ولی فاز 4مهر شهر هم یه سر بزن شاید منطقه اش رو پسند کردین